Majkase *Alexandra*

Hallojhalloj!
Vart och kolla på majkasen med Ani idag, rättare sagt nu ikväll. Kom hem för ett tag sen då vi skjutsade hem Ani och nu sitter vi och kollar å Jurassic park. Imån blire att cykla hem till Ani med hennes cykel (bara för att hon inte vet när bussar och skit kommer). Hehe. Lite bilder från där vi va: (Ett ställe vid farmor och farfar) :)
Vi va även och hälsade på Snuttan som ligger begravd på farmor och farfars gård.. <3
Nu ska jag sätta mig och kolla på Jurassic park igen, hörs!

Vilket jävla krångel! *ani*

FÖRST, blir mamma orolig och vill att jag kommer hem, så därför så åker jag iväg lite tidigare, och sedan när man kommit fram så har typdigen kassan i butiken CP:at sig! Så nu är mammas 2 vänner här och hjälper henne. Även jag har varit med och även jag. Först reagerar inte kassan på att kvittot sitter där, och när vi fixat det, så vill den inte skriva någonting PÅ kvittot!!!

det där med det nya kassa systemet är jävligt krångligt... -.-


Stackars sängar som får lida så mycket.. *ani*


UPDATE:: Dom "råkade" ta sönder den del av min säng för några sekunder sedan!!! Vad i helvete håller dom på med?!
Undrar hur våra sängar kommer att behandlas sedan... för detta var inte en bra start! :(
/ani


Jag kommer alltid vara vid sidan din. *ani*

Kom nyss hem från att vara på jensas och äta kebabtallrik med syrran min. GOTT! Mamma bjöd bara för att det inte finns någon mat kvar hemma... :(
Är iaf påklädd nu! Nice huh?
LOOOL..
Aja, klockan 15 kommer dom och ska hämta upp sängarna och blablabla... sedan så ska jag ringa alexandra så ska vi typ dra till hennes farmor/farfar och typ kolla på majkasan/majbrasan. Har faktiskt aldrig gjort det förrut (har aldrig haft lust) så det blir väl kul! :)
Så idag blir det fullt upp, och jag gör även (precis som nanna) så att jag njuter av den sista dagen med "normal" spotify och nu ska jag utnyttja alla mina 12 timmar som jag har kvar! Tänker nog inte sitta vid spotify mer. Blir nog gamla & goda yt från och med imorgon.
,
MEN  nu spelas Veronica Maggio högt från mina höglurar!
Fina bilder va? ALLA tagna av moi. Vart nog mest nöjd med bilden på nanna & den andra bilden. Hihih ^.^
VITSIPPOOOOORRRR!! (äntligen vet jag att det är DOM som heter så. haha!)

Random fakta *Alexandra*

Jag har ont i armen.. Eller vad kallar man de, armen mellan handen och armen. :P Där man har en såndärknöl, fast lite längre ner. Tror det är från idrotten när jag skulle ta bollen och så kom Felix flygande och så krockade vi på sidan och så nu har jag ont där. :( Kul information. Har inget att skriva. :P Men nu ska jag ut och fota pappas bil (som ni såg i nåt inlägg igår) för han ska ha till nån sida han är medlem på. Hörs! :D
BJUDBILD!
Haha, visst skulle jag passa på en sedel? ;) Det ska ju komma nya här snart, kan inte jag få va på hundralappen då??

Sista spotify dagen.. :(

Njuter av sista, riktiga spotify dagen.. :(

Ekorre-besök *Alexandra*

Hade en liten photoshot på ekorrarna som alltid är på vår gård och käkar fågelfrön. Dem börjar bli ganska tama och de är inte så bra eftersom dem kan bli det med alla och så kan dem bli typ överkörda och sånt. När jag och pappa stod där så ba kom en och ställde sig bakom pappa, kanske en halvmeter bara. Här är bilder från dem små sötisarna som varit på vår gård sen tidig vintras typ varje dag. :)
(Vissa va jag tvungen att mörka ner jätte mycket eftersom bilderna vart för ljusa så de kan se lite konstigt ut på vissa.. Och vissa blev suddiga eftersom dem inte kan stp still. xD)

Du passar dig som satan. För jag glömmer aldrig bort vad du gjort. *ani*

VAD DRYYYGT!! Nu när man skal klä på sig, så märker man att mamma ställt min as tunga madrass mot min byrolåda!! Så jag kan inte få upp lådorna (där kläderna ligger)... Och jag vågar inte flytta på madrassen, för den är hur tung som helst! (ingen "vanlig" madrass, utan jag har en "tjockare" version med inbyggd ribbotten = TUNGT!)

Så jahapp... Men vafan.. jag har ju inget val! Kan ju inte gå runt i pyamas mitt på dagen och framför främmande!! -.-
/Ani

...


Min konstiga dröm... *ani*

Okej... denna dröm känndes som en hel film! Den var hur lång som helst, jämfört med mina "vanliga" drömstid per styck *LOL*
_________________________________________________________
Hela familjen var hemma och gjorde det vi brukade. Jag fotograferade hemma lite random, och min syrra körde bomberman, och mina föräldrar kollade på TV. Det var en helt vanlig kväll, och alla började göra sig redo till att gå och lägga sig.
Min syrra var i badrummet och borstade tänderna (och jag hade redan gjort det) och jag skulle precis gå in i rummet för att lägga mig och ställa upp min kamera på stativet.
När jag skulle tända ljuset så såg jag någon/något svart som låg i min säng. I täcket, med armarna utåt och lite som när man dör, så ligger man sådär.. det såg ut som om det vore jag. Men det var inte jag! Det första jag gjorde var att fotografera det, då jag hade kameran i min hand (wierd första tanke?) och sedan började jag gråta för att jag var så rädd, och jag berättade vad jag hade sätt för min mamma, men hon ba "sällan du alltid blir rädd för varenda lilla minsta grej." och när jag envisades och sedan visade bilden för mamma så vart hon också liksom... rädd. (och det brukar aldrig hända). Så jag fick sova i mamma & pappas säng (armani också)
Dagen därpå så var det ingen i min säng, så jag tog fram datorn, och la in bilden och allting, sedan redigerade jag bilden så att det vart ljusare (så att man kunde se) och zoomade in på ansiktet. Vad jag såg, kom som en chock. DET VAR JAG. Ansiktet som såg ut som mitt, hån log, med värdens mördarblick, som om den viste att jag skulle ta kort på den/det.
Samma natt, så sov jag i min egna säng, och när min mamma skulle säga godnatt, så såg vi båda någonting som gick emot oss. Jag började skrika av rädsla och skrek "VAD VILL DU OSS!!! FÖRSVINN DIN JÄKLA...." sedan vågade jag inte säga mer, och min mamma stog bara där, som en chockad människa gör.
Sedan vaknade jag upp...
,
Kan denna dröm betyda någonting?
Tumblr_lkdehsacxd1qfrb8so1_500_large

Stackars sängar... *ani*

AJA, har ingeeeen aning om när dom kommer och plockar upp sängarna... Ska nu sitta och fixa en animering om steg för steg från att ha varit en vanlig säng med lakan, till att ha blivit en säng med en massa kläder under, tills att ha blivit en isärplockat från madrassen och (rätt så) fräsh säng.......... JAG KOMMMER ATT SAKNA MIN ÄLSKLING!! :(
,
BTW, ska även snart skriva om vilken hemsk dröm jag såg inatt... vill den säga mig något..? Aja, brb med inlägg! :)
,
/ani
JAG just nu... sitter i min syrras säng då den inte är "isär" plockad.
,
UPDATE:: En animerad bild på det kommer senare! Pallar inte nu...

Låtar *Alexandra*

Har tråkigt just nu så kan bjuda lite på nåra låtar jag lyssnar på. Det gick inte att förminska videorna så dem blev asstora, menmen. Denhär första är inte precis min "musiksmak" men just den är bra. :)
Hardcore - Run to your mama.
Christina Perri - Jar of hearts.
Coming home - Diddy, Dirty money.
Price tag - Jessie J
I need a doctor - Dr.Dre ft. Eminem.

Pop quiz *Alexandra*

Gjorde ett IQ test nyss, asså vilka j**la frågor asså!? xD

Städat! *ani*

Drygt att bilderna ska vara snea också! ._.''
Och vi ska inte renovrera. Vi har ingen ork, då mina möbler i rummet är för tunga och det ligger så mycket arbete bakom det så att det inte ens är värt besväret.

P.s. idag blir det den sista dagen som jag & min syrra sover i våra sängar... imorgon hämtas dom upp :(
Sedan får vi sova på madrassen på golvet i X antal månader. Jobbigt både fysiskt och psykiskt... stackars sängaaar.... och mattor. HAHHA :)


FÖRE!


EFTER.

Livet kan ibland kännas som ditt värsta fiende *ani*

Men som det ser ut just nu i mitt liv, så verkar det som att oturen har vänt... hoppas att det håller denna gång!


Dagens inköp!! *ani*



KÖPT för 175 kr (ord pris 349 kr)
Klänningen kanske inte syns så bra, men detta blir min sommaravslutnings klänning + konfirmations klänning ^.^

Vaxat moppen, check! *Alexandra*

Så! Nu har jag vaxat plasten på moppen också. De va sista vaxningen, om inte plasten blir flammig imån. Men de får vi se då. :)
Pappa vaxade sin bil också. :)

Linus snutte-strumpor *Alexandra*

Haha, så här går det om man har nåt stickat i huset när man har katt.. ;)
Såg inte så jätte illa ut, men ni ska se hans snutte-strumpor, eeu..
,
Aja, nog snackat om Linus leksaker.
Kom för ett tag sen hem efter att ha cyklat hem från idrotten med Issa. Planerna för idag är att vänta tills pappi kommer hem så ska jag vaxa plasten på moppen, vaxade bara lacken igår. De är väl typ de. :)

Dagens outfit och facelook *Alexandra*


Vart hemma i dag... *ani*

Ja, nanna skrev ju vad som hade "hänt".
Jag fick världens psykbryt och där på slutet vet jag inte ifall det var mina ögon som rann, elr om det var jag som grät.

Jani... så går det när man inte tar sin medicin. Jag kännde absolut INGENTING i morse, så jag sket i medicinen, men på vägen till skolan blev det andra bullar...

AJA, nu är jag iaf hemma (har tagit min medicin). Har arbetat lite matte och sådant, sedan vart det lite svenska... och ja.. ska nog fortsätta på min engelska snart också. Men jag har varit till lasses (ett konditori) och köpte två jordgubbs-muffins/vinerbrödsaktigt kex under, och massa grädde på och toppad med 3 jordgubbsbitar med rosa gelé. SJUKT gott var det! 24 kr styck.

Sedan hittade jag en skolavslutningsklänning för 175 kr! Vit med spets på från b.young och ord priset var 349 kr.
Ett fynd med andra ord.
Sedan drog jag hem för att det började rinna i ögonen igen då... Men ja, det var väl det ! ^^

Bilder kommer när jag orkar ladda upp dom.
/ani

Ridning igår :) (Isabell)

Hello! :D
.
Har inte uppdaterat på två dagar tror jag, fy på mig x).
Men nu tänkte jag skriva lite för nu är de rast i skolan, elr "rast".
Igår red jag, hade bertil o det gick jätte bra!
Vi hade dressyr och red på volterna och gjorde skänkelvikningar.
Kortfattat, de gick bra xP
Sen i måndas gjorde jag kladdkaka xD HAHA
Aja, skriver väl mera senare under dagen,
så vi ses! :D
Bild sen förut :)
//Issa

Så kommer min dag att se ut *Alexandra*

Tja!
Sitter i skolan nu med Issa, snart rast. Jobbade matte nu på eget arbete eftersom jag ska iväg till tandläkarn 10:30 och då missar jag en bit av matten och jag kommer efter om jag inte jobbar. Men jag fattar ingenting av det ändå så Issa har hjälpt mig vid varenda tal.. xD Helt otroligt att jag ens har vanligt G i matte??
Ani gick hem för ett tag sen eftersom hon har världens pollen allergi så hela hennes ögon ba rann. Så hon blev hemma idag.
,
Resten av dagen kommer bestå av matte, tandläkarn, spanska, lunch, idrott, hämta boken "TRE" på bibblan och sen hem och vaxa plasten på moppen. Vaxade lacken igår med pappsi men jag hann inte göra plasten så den blir idag. Hörs senare!
Oredigerad, random bild.

historien bakom mitt hittande av 180 kr! *ani*

JUSTJA! Jag storstädade hemma för ett tag sedan, och jag lade märket till min as gamla spargris!! :D Eller... gris, och gris... det var två rosa skor med spets och sådant (från min syrras dop) och där i låg det 186 stycken 1-kronor, 5-or och 10-or. (alltså det blev 180 kr sammanlagt.)
,
Det var as länge sedan jag sparade ihop så mycket! Det var när dom dära silvriga femtioöringarna fanns kvar, och när min syrra knappt var 1 år gammal! Jani, jag har faktiskt varit dukig på att spara pengar en gång i tiden! Den ni ;)
,
Så nu har jag sammanlagt 430 kr! Och imorgon får jag ju min veckopeng också, så då blir det ju 530 kr ! ;);););) OCH SEDAN 630 KR...... ååååh, hoppas jag håller händerna i styr nu och inte köper upp pengarna!

Fullt upp!! *ani*

Som alexandra skrev tidigare, så var vi till lekparken och innan köpte vi glass. Jag köpte (självklart) en twister, och den smakade HUR ÄCKLIGT SOM HELST?!?!?! Säljer dom gammal glass??? (Konsum enen var den köpt på.. fyfan)
Aja, sedan efter det cyklade jag hem, vilade, och sedan cyklade till markträningen. FYFAN vad jobbigt det var! Mina jeans är alldeles gröna vid knäna :(
,
Sedan efter det cyklade jag hem igen, och la nyss upp en ny annons om någonting annat... Nämligen vårat piano. (pappa tycker det är onödigt med tre pianon hemma...)
Vad heeeeeeeeeeeeeeemskt!!! :(:(
Och snart ska jag hjälpa mamma med någonting hemligt. Hejdo.
/Ani

Tjo! *Alexandra*

Tjo!
Är hemma nu från att ha cyklat hem från lekparken. ;) Va ju där med Ani och Issa. Först va vi kvar på extra engelskan sen cyklade vi och köpte glass och sen till lekparken. ;) Satt där och gunga och snacka lite. Dendär glassen jag åt fick mig att må illa. :s Köp inte den, tror den hette Magnum Ghana, den va inte ens god. Usch!
,
JAG HITTAR INTE MITT PRAOPAPPER! Har ingen aning om vart den är. Det värsta är att jag vek ihop den så den är typ 5 gånger så liten. xD

Sitter i skolan *Alexandra*

Sitter i skolan nu och ska egentligen ha engelska nu men jag vet inte vart kerstin tog vägen? Aja, slipper bara lektioner och de är ju bra. x)
Efter skolan idag blir det att ta en glass med Ani och sen ska jag hem och vaxa moppen. :) De är väl hur min dag kommer se ut. Skriver mer sen, hejdå!

Mer uppdatering imån, promise! (Y) *Alexandra*

Ska försöka uppdatera mer imån, då ska jag va hemma iallfall. :) Ska vaxa moppen medan mappa vaxar hans bil typ efter 4 nångång. Borde leta efter mitt prao-papper men jag hittar den inte. Man ska egentligen lämna den men jag har ingen aning om vart den är, det står omdöme från praoen (KappAhl), men de enda hon ksrev va typ "Duktig tjej, kommer alltid i tid"; jag ba tjoho.. Nemen jag måste hitta den ändå. Hittade mina skolnycklar iallafall! :D
Vi hörs mer imån, heei!

Benny *Alexandra*

HaaallooO!
Dålig uppdatering från min sida, vet. :( Hade ingen tid att uppdatera idag eftersom jag både skulle cykla till gitarrlektionen och sedan tillbaks hem igen och sen typ en timme senare skulle jag till stallet och rida. Idag fick jag Benny igen. Det är inget fel på honom, men det går liksom inte så där jätte bar för mig att rida honom. :PMen man har väl sina perioder när det går bra och sedan när det går dåligt. Men när vi gjorde "öppna" i trav gick det bra men sen när vi bytte varv (så att han hamnade i "fel" varv för honom) och fattade galopp så gick det lite sämre. Men men. Han va jätte duktig iallafall. :)
Benny. :)

"Man fick gratis korv." *ani*

HAMNADE I UTKASTET (jag trodde det hade publicerats :((  )
________________________________________________________
Hejsan människor!
Huräläge? hu?
På träslöjden så sa felix "man fick gratis korv" och både jag och robin hörde fel.. så det blev lite tokigt där. OCH även att felix kör på den dära "man hör det man vill höra" och sedan trycker i en massa skit -.-'' LOLFACE
AHAHA,nejdå. efter skolan idag var jag på pianolektion. Den... (minns inte exakta datumet) i maj så ska jag spela på en pianoafton. As kul! Det har jag inte gjort på hur länge som helst! Så det ser jag fram emot.
OCH, gissa vad? Annika tyckte att jag spelade ala turca aaaas bra ^.^
Det brukar inte vara någonting som är typiskt annika. Hon brukar typ bara säga "bra" och sedan skriva in några småfel = 30 st kanske?
Aja. Sedan hämtade jag ut en bok som jag reserverat från bibblan. Ska nog lämna tillbaks den för att det är inte den boken jag var ute efter. men jaja.
Vad mer? JO, nätet dampar loss, så vi får väl se ifall jag pallar med fler inlägg.

DAGENS hiss:
- *******.
- Sängarna är sålda.
- Kännt inte av lika mkt pollen idag som jag gjorde igår. STORT ++++++++
- konsert.

DAGENS diss:
- Nu när sängarna bivit sålda och hämtas upp på lördag, så är det folk som fortfarande ringer, OCH GER STÖRRE BUD! Guuuuud vad irriterande! Jävla kvinna som måste köpa den, när det finns folk som ger mer pengar för sängarna... kärring...
- MIN SYRRA!
- Nätet.
- att vi betalat 20 tusen spänn på mitt elektriska piano här hemma! TJUGO TUSEN KRONOR! (har för mig att det var 23-24 tusen för att vara mer exakt). Och du dampar pedalerna -.-''
/ani


Jävla vår! *ani*

Nu blev jag irriterad av denna årstid. Om jag inte skulle ha varit allergisk mot pollen, så skulle våren ABSOLUT vara min favoritårstid... Aja, inget man kan rå för.
,
Skrev jag förresten att ALLA lösnaglar nu har lossnat, och jag har mitt nya nagellack jag köpte förra gången på H&M.
A, men det var typ allt. Onödigt inlägg, men bara så att ni ska ha något att läsa.
,
AHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA, JAG DÖÖÖR!!! xD
FOTO alexandraaaaaaa & hennes kämäräää ;)
/ani

quit. *ani*

BOMBERMAN - MIN NYA DROG.
/ani

Tröja (Isabell)

NU när jag ändå håller på kan jag ju vissa en tröja jag fick av mamma i helgen! :)
Super fin enligt mig själv! :)
Från JC på rean, 100 kr (ORD pris 200 kr )
Köpte lite mer men har inte bild på de ;)
Men nu ska jag gå ut! :)
//Issa

Studs mattan är lagad ! :D (Isabell)

Hello! :D
Första skoldagen idag, helt ok faktiskt ! :)
Aja inte så kul att veta.
Va med nanna efter skolan o åkte hem till henne, fika o drack OBOY! <3
Sen så skulle vi spela sims 3 men hennes dator dampa så de gick inte att starta de x)
Sen satt vi o kolla runt på lite video klipp på youtube, sen kolla vi på en film, = Bambi! :D
En av många filmer som jag växte upp med! :)
.
Sen åkte jag hem o åt mat, och fick reda på att micke har lagat studsmattan! :D:D:D:D
Så nu är den framme så jag tänkte gå ut o studdsa lite x).
Så vi ses senare !
;)
Herrå !
En kyckling som jag gjorde helt själv när jag var mindre xP
//Issa

Segt internet.

Vi får se ifall jag pallar skriva nå mer inlägg.
________________________________

Första skoldagen gick faktiskt helt ok.
Tyckte att det kändes som om denna skoldag var huuur lång som helst, och på bilden blev jag lite irriterad i ögonen (pollen). Vart 2 droppar i varje öga. Intressant? ;)

Aja, nu ska jag fortsätta att kolla efter avslutningsklänning på nätet. :)

/ani

Bjudbild på b-rudarna

Haha! Vi bjuder på en bild på oss, haha!
/Isalna + Emelie.

Bilder från påskhelgen! :) (Isabell)

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog under påsken när jag var borta :)
Foto:Isabell
C:Isalna
As nöjd med x) Den ovan alltså ;)
De får räcka det här tycker jag för nu måste jag duscha!
Vi ses ! :D
C: Isalna
Foto: Isabell
//Issa

Idrott eller hälsovecka, eller båda och eller inget? (Alexandra)

Skriver inte så mycket på bloggen har jag kommit på.. "/
,
Nu ska jag gå och ta ett äpple och kolla på tv, så kul ska jag ha. Jag är lite smått förvirrad över imån. Ska vi ha idrott på morgonen och är det hälsovecka?? Typ ingen av dem på msn från klassen visste. :s Aja, det återstår att se. ;) Nu ska jag dra då! Säger godnatt nu också för jag kommer förmodligen inte skriva nåt mer idag. Syns imån!
Haha, ingenting man saknar direkt. ;)

"shopping" med Fanny :) (Isabell)

HAllå där! :)
.
Har nu ätit och kommit hem från en shopping tur med Fanny!
Fast jag kan ju inte säga att jag shoppa xD HAHA
Jag är SUPER snål av mig, dom som känner mig vet, köpte en shorta ( haha hur stavas de ? ) utan armar och en smörjgrej till läder, alltså mina ridskor x).
O Fanny asså gud va mycket hon köpte ! :O
Men man är ju snål så HAHA x).
Kolla in vilka muskler jag har i armarna !
xD
HAHA
Shortan är iallafall köpt på hm för 99 kr
och lädertvålen är köpt på hööks för 35 kr ;)
.
De var min "shopping" xD
Ska kolla på tv nu, ses ! :D
.
PS: Skola i mån.............. -.-
//Issa

Is it summertime? Or is it still spring..? *ani*

JAG FATTAR INNNTTEEEEEE!! Är det vår lr är det sommar nu? Folk säger att det är sommar, men det är ju fortfarande vååår? :S

AHAHAH, antar att det är VÅR, men det KÄNNS som sommar.... eller? :P
AJA, har suttit på balkongen ÄNDA sedan förra inlägg. Sedan har jag ju gått in för att hämta kakor och saft i någon minut. OCH, jag är fortfarande blek. Jävla bajskit. HAHA.
Eller jo, jag är lite rödare om kinderna, som antagligen kommer att bli brunt senare... eller..? HAHAH, jaja... JUSTJA, jag måste ju meddela att jag hittade solkräm här hemma trots allt ^^

Idag åker även pappa tillbaks dit... Kommer sakna hnm :(
Så då träffas vi då inte varandra förän om 15 dagar. jobbigt!

/A

Konstutställning (Alexandra)

Ännu en härlig dag!
Kom för ett tag sen in efter att ha varit ute och solat med syrran på gården. Börjar faktiskt få lite färg på mig, speciellt på magen. :) Benen blir aldrig brun men de va ju inte en nyhet direkt.
Idag va jag och mamma ut och gick på konstutställningen som jag snackade om. Fast de intressantaste va ju såklart naturbilderna man kunde ta. ;)

Ute och chillar ^^ *ani*

ÅÅH, vad skönt det är utomhus! Vem skulle kunna föreställa sig att för ca 3 veckor sedan var det minusgrader och snö överallt? :O
Nej typ ingen! :D

Ska titta hur många grader det är.... det är snart runt 30 grader i solen! Och jag sitter på balkongen i bikini och jeans shorts. ÄLSKAR MIN BIKINIIII!!! Den är typ rosa och röd smårutig och på slutet av snörena är det en guldig plupp. DEN ÄR SÅ SJUUUKT SÖÖÖT!! :D

Var till standsparken nyss, men vi drog för att... ja, vi palla inte va där något mer. Hahaha!
Aja, det luktar skit mkt grill nu... kanske är någon resturang lr något. Ingen solkräm har vi hemma heller, så jag kommer nog att bli röd när som helst nu! (har suttit ute i en och en halvtimma utan resultat...)

MEN nu ska jag fortsätta läsa bloggar! HÄR får ni ett par länkar till bloggar som jag tycker ni ska läsa (och som jag läser/går in på minst en gång varje dag)

http://theekingss.blogg.se/
http://juliiastrom.blogg.se/
http://sannakader.blogg.se/
http://sofiiasilfveer.blogg.se/

UPDATE::: Guuuud, jag glömde ju att länka:
http://itsfeelslikelovebaby.blogg.se/ 
http://fairytailscastle.blogspot.com/

Gå in på deras bloggar och lämna en kommentar. Det är iaf något jag tyckr ni ska göra! :)

Även musik spelas! Skönt för granarna, lr hur? ;);)

/ani

Id loved you first. *ani*

Sitter här påklädd och så.. Blev kjol idag! :)
HAR INGA JÄVLA PLANER idag. Det är ju stängt typ överallt? :S
Finns ju inget att göra då. Så att...

Någon som vill komma med förslag? :D
/ani

Update: bytte om till shorts och ett för stort rosa linne med en vattenmelon på ^^

Får vi ha kvar datorerna över somarn?? (Alexandra)

Sitter här och funderar på hur f*n Fanny kom in på våran blogg? xD Eller hon kanske är med issa som skrev in lösenet, jag vet inte.. Aja, kul med lite gästbloggning! :)
,
Jag har också, preis som Ani, råkat skärt mig på rakhyveln eftersom den va för vass (jag bytte till en ny) så mitt knä typ dog. Hehe.
Planerna för idag är att lite senare åka till nån konstmässa med mamma. Just nu för tillfället ska jag spela Sims 3 som jag fick låna av Isabell igår! :) (Hann va med henne från klockan 19:45 till ca 21:40 nånting och då fick jag låna hennes sims 3 också. :D Älskar sims! Det är de enda spelet jag liksom verkligen fastnat på med dator och tagga tills sims 3 unleashed kommer (pets)! xD Haha, sims-nörd?? ^o)
,
Påtal om dator. Vet nån i klassen (som jag vet läser våran blogg) ifall vi kommer att få ha kvar datorerna över sommarlovet? Jag överlever inte utan dator en hel sommar! Vi har en till laptop här hemma men den är så otroligt seg så jag vet inte vad. Den går ju inte ens att va inne på. -.-
Jag ska iallafall klaga om vi inte får de!
Random bild.

Hundrafemtio kronor. *ani*

Fick mina påskpengar alldeles nyss ^^
150 kr fick jag i år. Inte så mycket, då jag egentligen skulle ha fått 500 kr. Men det är ju tanken som räknas, lr hur? :)
Så vi får inga påskägg lr så, men hur mycket bättre är inte pengar? Då kan man ju köpa godiset SJÄLV, och även plocka ut sina "favoriter" *host*... OCH få pengar över ;)
Men jag tror nog att jag lägger undan dessa 150 kr och sparar till avlsutningsklänning :)
,
Detta år ska jag köpa den från JC. Där hade dom sjukt snygga klänningar till ett rimligt pris. INTE SOM NÅGON JÄVLA WIERD AFFÄR, DÄR DOM SÄLJER EN VANLIG SPETSKLÄNNING FÖR 500 SPÄNN?! -.-
,
Aja, pusshej ^^
,
LIIINUUUUUUS !! :D  (snodde från arkivet, bilden tagen av alexandra ^^)
Han älskar mig, och vi ska gifta oss. Det är sant, fråga alexandra. AHHAHAH :D

/ani

Vad har jag för hårfärg egentligen? *ani*

Okej, ni kanske märker att endast mina inlägg börjar täcka över hela grejen, men det är bara för att jag nu tar igen all bloggning NU för jag kommer antagligen vara ute hela dagen idag. Så ni har något att läsa från min sida också ^^
________________________________________________________
Det är en grej som jag har funderat på nu, vad har jag för hårfärg egentligen?
Ena stunden har jag MÖRKARE brunt hår än alexandra (hennes färgade hår) och andra stunden har jag ljust orange hår ute, och andra stunden har jag rött hår?! Asså, dubbelV te eff va blir det? WTF.

Dont go. *ani*

Godmorgon förresten/förrästen (stavning?) HAHAH, här äger man ju på att stava. inte.
Aja, har typ inga planer för denna dag, så jag får väl ta den som den kommer. TROR att det blir att sitta i sängen hela dagen, kommer ju att sakna den sjuuuukt mycket. Den har ju trotts allt hjälpt mig & min skönhetssömn i 5 år nu ^.^ Men vänta... det är ju madrassen som räknas..? AJA, skit samma.
Skärde mig på rakhyveln några dagar sedan, och det svider som skjutton!
,
Aja, sitter iaf vid min söta nalle som även stått vid min sida ända sedan jag fyllde 1 år. Så jag har då haft den i... 13 år, 14 snart då! :)
Världens mest älskade 97-a ^.^ Sedan kommer ju sofia, hahaha! :D
Okej, det där lät konstigt... men jaja ^^
,
Känner att det är dags att plocka fram nattlinne och sådanna saker nu ^^
FÄRSKA bilder på mig (med andra ord: jag just nu)... Nyvaken, men ändå snygg ;) AHAHHA
/A

Bloggsvar!

Vi är med och tävlar och priset är bloggsvar!
Skulle vara sjukt kul/snällt ifall vi vann. (Jag har t.ex. aldrig vunnit något förrut, förutom en kexchoklad på lotto. Hahahah!)
Var med ni också! http://hannaeerikson.blogg.se/2011/april/tavling-bloggsvar.html?_tmp=fa24dbf2c014a219c3f38771ed03e3d2686d30de
,
/isalna

Mår pyyyyton!*ani*

Asså, jag mådde inte såhär dåligt förra året?!
,
Jaja, min mamma kom iaf hem med en massa medicin till mig (pollen) och så... Så nu har jag färskt medicin hemma! Igår tog jag ju en massa gammal medicin för att det var stängt överallt... suck. Så det är är skönt. :)
,
Nu ropar mamma att det är frukost. Är inte hungrig, men vad skulle jag göra? Om någon skulle höra.... MIN HEMLIGHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET ?????
HAHHAHAHAH, det där sista kom från en ponnyfilm & jag kommer ihåg den låten ända sedan jag såg den för första gången, d.v.s. när jag var 7 år gammal. AHAHHA :)
/ani

FANNY HÄR! :D

Hejhej elr chacha..! Jag tänkte gästblogga här lite då både för att få lite reklam på till min blogg och för att .. jag kmr inte på en till anledning ;)
´Nejdå!

Jag heter Fanny och är 14 år jag och Isabell har kännt varandra i 5 år och varit bästa vänner i 5 år! Isabell är nog den bästa vännen jag haft / har  hon och jag har bråkat några enstaka gånger men inget allvarligt.


orka skriva mer om oss haha..

Jag bloggar om en ponny som jag rider 2 gånger i veckan som står på Högbo Ridklubb som jag förhoppningsvis ska börja tävla om allt går bra !
Bertil är en pigg C ponny som gillar att hoppa lika mig :)

Jag skriver även om mitt ganska så ointresanta liv utanför hästlivet... Mycket bilder , alltid bilder. 95/100 så lägger jag ut bilder.   Videosar och allt.  Eftersom det inte finns så mycket man kan hitta på här i sandviken så blir det ganska ointresant ;)  Tips om filmer låtar förekommer också!
Hoppas ni hittar något intresant på min blogg annars kan ni ju också välja efter kategorier om ni inte vill läsa blandat!  

KRAMAR FANNY ♥
www.turbofanny.blogg.se

Godnatt! (Alexandra)

Tänkte säga godnatt nu för jag går och lägger mig. Godnatt! :D

LAdda in bilder (Isabell)

Såg att statistiken hade gått ner, och de roliga är att den gick ner samma dag som jag åkte iväg på camping "semester" x) .
Så ni kanske saknade mig x).
HAHA

Aja, hade tänkt att ladda in bilderna från kameran in till datorn men jag hittar inte sladden, men kom nyss på att man kunde trycka in minnes korte xD HAHA
Ska göra de nu så kommer bilderna inom kort! :D
.
Random bild ;)
Foto: Ani
C: Isalna
.
//Issa

Bildbomb från pay and jump sen i torsdas! Hej föresten! (Isabell)

Hello!
.
Är nu hemma från camping "resan" x).
De var väl ganska så kul, för jag var sjuk(förkyld) alla dagar som jag var borta, kul! xD HAHA
Tog även massor av fina kort men har inte laddat in dom än så dom kommer väl i mån, men nu tänkte jag bjuda på några bilder från pay and jump från i torsdas !
C: Isalna
:Foto: Isabell
.
Ja de var Några av alla bilder som jag tog, okej de vart ganska mycket bilder ut lagt x)
Men nu ska jag nog ladda in bilderna från kameran så får vi ses om dom kommer upp idag elr i mån ;)
Men vi ses ! :D
Bye!
Foto:Isabell
C:Isanla
.
//Issa

Här mår man ju hur dåligt som helst! *ani*

Ont i huvudet, känner mig trött, halsen kliar både I halsen och UTANPÅ halsen, näsan kliar..... Men värst av allt: Mina ögon kliar och rinner hela jävla tiden. Jag är alldeles röd RUNT ögonen, är alldeles öm eftersom att jag typ "strykit"/kliat ögonen så mycket, så jag bara får ont av att nudda typ RUNT OM... and that sucks...


Hur det gick på "middagen"? Ja, det gick som det gick. Lära iaf känna nya människor och dom var jätte trevliga ^.^
En av tjejerna kommenterade faktiskt att jag hade en jättefin hårfärg :D

AJA, nu ska jag sova. Godnatt! :)

/ani


2 sängar + 3 mattor sålda! *ani*

Åh, vad skönt! På lördag kommer hon som köpt grejerna och monterar isär sängarna och plockar upp mattorna. (disney nalle puh & prinsessor mattor)

Stog nyss ute på balkongen och stekte i solen. FYFAN vilket härligt väder! Hos mig är det 24 grader i solen, dock inte 30 som nanna skrev :)

MEN jaja, GISSA vad jag såg?!?!?! EN KVINNA GÅR RUNT MED VINTER DUNJACKA, MÖSSA OCH VANTAR!!!
Okej, inte för att vara så taskig då... Men är hon helt dum i huvudet?! :O
Aja, ska snart dra till en liten "pub"/resturang (legend i stan, mittemot) då vi blivit inbjudna (min familj) på mat och sådant. Så det blir väl trevlik. :)

/ani

30 grader! (Alexandra)

Hallojj!
30 grader varmt här, asskönt! :3
Skulle ha följt med Julia och köpt ridbyxor till henne men så än en gång kom jag på att jag inte har pengar till bussresan ens. -.- Men så äre. Så jag vart hemma istället och bara njöt av det härliga vädret. Först solade jag på baksidan sen tog jag en sväng till stallet för att fota hästarna i hagen och sen åkte jag och pappa till farmor och farfar och tog en fika. Nu sitter jag bara här och hare gött. Snart kommer Issa hem! :D Eller så kanske hon är hemma nu, jag vet inte. Vi får se om vi hinner, då ska vi ta och hitta på nåt. :)
Här är bilder från stallet:

Spåkulan. *ani*


/ani

*ani*

If i told you the thruth, you would fight for the lie.
Say youll never leave me, cuz i need you so much.
Tell me that you need me, cuz i love you so much.
Tumblr_lapttymjva1qc41lyo1_500_large
/ani

Tell me that youll never leave me, cuz i need you so much. *ani*

- bring me the horizon..

OH NOOOOO..... min screamperiod har börjat igen -.-''

NI MÅSTE SERIÖST HÖRA "bring me the horizon - dont go" hur jävla bra som helst? :O

Nu önskar jag nästan att jag var där och såg det här live...
http://www.youtube.com/watch?v=W3emNlcFALI

/ani

Gooooodmorgon! *ani*

GODMORGON förresten! :)

Jag både hör och känner hur vinden sveper in i rummet. Vinden är inte kylig, och inte varm. Den är "lagom".
Fåglarna kvittrar som antagligen nyss vaknat. Även solen börjar göra dom sälskap och det är en perfekt morgon. Framför mig strålar TV:n och "postis per" (tror den heter så?) visas.
Dock uppmärksammas fåglarna mer än TV:n just nu.

HAHAH, där fick ni lite av min "filosofi" sida. Lr kallar man det så? AJA.
Ni kanske fattar. Men iaf, mina planer är att kanske göra en video om hur man fixar det dära med PS penslarna, om jag inte väcker de andra då förståss..... någonting som jag troligen gör.

FYFABIAN vad jag är sugen på att åka utomlands... Men se det possetivt: Det börjar iaf bli varmare för varje dag! ;)
Bilden tagen i london 2009.

Sålda sängar? *ani*

Hejsan maj bejbis.

Magen kurrar som in i helvette för att jag är så hungrig. Inlägget nedan kan ni kanske lista ut att det var ett mobilinlägg och ja.... det gick inte så bra när det kom till stavningen! Hahha ^.^

Men ja, jag vaknade runt 3:51 (enligt mobilen) och vaknade då p.g.a. dålig sömn (då man vaknar då och då) och mitt sår sved som sjutton och det kändes "blött"! Och när jag tittade ner vad det "försegick" där nere (MISSTOLKA ABSOLUT INTE !!) så såg jag vääärldens blod"pöl".... Så då steg jag upp, fixade såret, bytte lakan o.s.v. och fixade madrassvärmaren och sådant då.....

Igår ändrade jag på annonsen ang, våra sängar. Så nu säljer vi dom för 1500 kr för båda. Vi är typ desperata och verkligen måste få bort dom! OCH, gissa vad? Det nappade redan efter 5 minuter ;)
Så idag ska det komma hit folk vid 18:00 tiden och titta på sängarna.
Märkte även alldeles nyss att jag hade missat ett samtal från igår, någon människa hade ringt runt 20:00 tiden dårå... Är nog någon som också är intresserad av sängarna, lr hur? ;)
Haahahah ^.^

Men nu tänker ni säkert vad VI ska sova på medan vi skaffar nya sängar. JO, på golvet! AHHAHA :D
Inte så skönt va? Men jaja, vi vill iaf inte förhasta oss denna gång över vårat beslut om VILKA sängar vi ska köpa. OJ, nu vart detta inlägg sjuuuukt långt, men jaja.

BILD på min säng som jag sitter på nu :) (kortet taget år 2009 så jag har andra gardiner. Dock samma matta -.-)

Käkat hos farmor och farfar (Alexandra)

Nu på kvällen va vi ner till farmor och farfar och käkade där med släkten, lite påskkäk. :) Jätte gött! Senare vare påskäggsjakt och jag brukar inte hitta min men även nu fast jag hade svåraste rummet så hittade jag den fort! :)
Även att min farmor STICKAT ett hästhuvud till mig och ett självporträtt till min syrra. STICKAT! Fatta hur bra hon är eller? xD
Awesome farmor man har då? :D

Dag med Ani (Alexandra)

Aloooh!
Största delen av denna dag har jag spenderat med Ani. Vi va först ute och fota lite sen gick vi in och spelade wii och schack. Gissa vem som vann? ;) Närå. Här kommer "lite" bilder från dagen:
PS: Vissa bilder är DÅLIGT redigerade, alltså jag har överdriviet med mättnad (för starka färger), men jag orkar inte göra om dem. x)
Över: Topper.
Berta.
Munsboro Battle ship (Bertil)
Nero.
Julia.
Nora, Jamaica, Mulle och Alvina.
Mulle.
Nora.
Jamaica eller Alvina.
Hu, undra varför Ani fick allergichock av Linus ? ^o)
Hehe..
De va de bilderna de! :)

Svar till Ida (Alexandra)


Såg din komentar till Isabell om hon fotade dig på pay and jump, hon är hemma igen imån men så länge kan du få lite bilder från när jag fotade. :) Om det är du som red Jasmijn?
Oredigerade men de är bara att ta dem. :) Och ja, du får ta dem redigerade bilderna på dig också.








Dem ser ganska dåliga ut nu, men det är bara att zooma in litegrann och redigera lite. :) Hoppas du blev nöjd, issa tog nog fler. :)

56 kommentarer under denna månad (hittills) *ani*

Räknade nyss ihop alla kommentarer som vi fått under DENNA månad, så kom jag fram till att vi fått kring 56 kommentarer. Och månaden är inte slut än, eller hur ? ;)

Men det är härligt hörrni! :)

Så, nu kör jag dagens hiss & diss.

¨       HISS:
* Så otroligt varmt ute!! :)
* Böcker, måste bara hissas!
* NYHETEN jag fick alldeles nyss *för någon minut sedan*.
* ATT jag & min syrra ska sälja våra sängar, och köpa lite mindre och oklumpigare sängar, samt köpa en STOOOR garderob, där hälften av garderoben ska vara hennes och hälften min, om ni förstår vad jag menar? :)
* GOTT & BLANDAT- Fruktopia. *muuums*

¨      DISS:
* Att isen är borta = ingen konståkning på jäääääätte läääänge :(
* Alla myggor och sådanna ovälkomnande kryp som börjar dyka upp.


Shake that. *ani*

Fyfasiken hur fint väder det varit idag!
Jag & syrran för en timme sedan.

Har typ inte varit inne på hela dagen idag, NÄSTAN iaf. Nu ska jag ta itu med pianoläxan! Pussar.

/A

Min idol & förebild. *ani*

Detta kanske ni inte viste om mig, men min allra största "idol" har under 2 år nu varit ciara.
Jag kanske inte lyssnar på hennes låtar/musik lika mkt som jag gjorde förrut, men när hon väl gör nya så sitter jag där och nästan lyssnar på den i 4 månader i sträck, och grejen är att jag aldrig tröttnar på dom.

Är ni medvetna om hur otroligt duktig hon är på vad hon gör? Hon är iaf en av mina förebilder ^.-

/ani

Dåligt med uppdatering, i know. *ani*

Har varit med alexändra idag, vi var ute och fotade hästar och skit. Jag fick även en stöt av "stängslet" till hästarna. HAHAHHA, hur man nu än lyckas att få det i ryggen.

Sedan fick jag en allergi chock av linus (hennes katt) och pollen *tror jag* så jag typ halvgrinade (rann från ögonen) heela vägen hem. Det var döjobbigt!

MEN NU ORKAR INTE JAG SKRIVA NÅGOT MER, SKA UT I SOLEN NU. PUSSHEJ.

/ani


Stateskit.

HAHAHAHAHHAHHHAHAHHAHAAHAHHAH
/ani

Äta påskmat hos farmor och farfar (Alexandra)

Tjabba tjena hallå!
Som ni säkert såg i Anis tidigare inlägg (igår) så märkte jag att jag inte har nå pengar till bio! :( Måste verklogen börja spara nu känner jag. :S
Planerna för idag är att åka till farmor och farfar och käka, men innan och efter de vet jag inte. Komma på vad man önskar sig till konfirmationen i mitten av maj kanske. vad ska man önska sig på en konfirmation? Hmm.. Det är väl smycken antar jag men jag har så mycket smycken som jag inte ens använder. "/ Pengar är ju alltid nåt att ha. :) Får väl fortsätta fundera på de då. ;) Ha en bra dag, pöss!
PS: Kom på att jag skrev "Glad påsk" i torsdags men jag kom på att de va bara skärtorsdag.. x)

Trööött ! *ani*

ÅÅÅH, fyfan vad trött jag är. Känns som om jag inte sovit på typ hela natten.. Vad är det för dag idag..?.....justja, igår var det fredag, så idag är det söndag, tänkte jag skriva (eller?) och det är ju lördag idag... eller hur..? eller?
,
JAJAJAJJAJA.... idag ska jag väl göra typ ingenting. Ska BLAAAND annat plugga teknik & få in saker från SO uppsatsen till mitt huvud (inför "testet"), läsa lite mer om japan & aftonbladet/expressen på nätet (bara för att...), ätaa maaaat, och sist men inte minst... NJUTA AV DEN NÄST SISTA DAGEN AV PÅSLOVET!... eller påsklovet är ju tekniskt sätt slut.. men jaja! :)
,
GLAD PÅÅÅÅSK *efter*!
Jag just nu.............
/ani

Dagens påsk-outfit (Alexandra)

Dagens påsk-outfit:

Svar!

,
SVAR::: Njea... jag hade tänkt mig en annan sida, som nästan är lite bättre ;););)
Btw, kan man ladda ner photoshop penslar från dafont? :O
Trodde det bara var text stilar x)
,
Aja, då är det klart! Jag SKA lägga ut ett video inlägg.... mitt alllllrrraaa första också. DOCK kommer jag ha något att prata om, och jag kommer inte att synas. Skönt ^^
,
_________________________________________________
,
Ska till kaffestaden idag med pappsi och kolla runt på stan där. FÅR SE ifall jag köper något plagg lr något sådant. Puuusssheeejjjjllleevveerrppaasstteeeejjj
,
Hepp, nu vart det inge kaffestad idag heller! -.-
/ani

Slalombacke!? (Alexandra)

Statistiken ser ju ut som nån jäkla slalom-nedförs-backe! -.-

Havent you people ever heard of, closing the god damn door, no? *abu ani*

HAHAHA, tack för den alexandra då ! :(

Jag måste bara säga hur otroligt lycklig jag är! ;)

Imorgon ska jag (FÖRHOPPNINGSVIS) på bio med alexändra i kaffestaden. KANSKE. Annars har jag inga planer för morgondagen ^^
Sedan på söndag (fick jag nyss reda på) ska jag på fest me familjen. Påskfest. Men på söndag morgon ska jag däremot till kyrkan, som vi gör varje påskdag.

IAFFFFFFF.... ahapp, fick nyss reda på att alexandra (som jag nu kom ihåg) är luspank, så hon har inte råd till att gå på bio med moooiii :(

AJA, = får se vad dagen då har att bjuda på ^.^
Detta inlägg får piffas upp med en bild på en pepsi som jag betalade 30 spänn för på flyget till london. Hahaha! Men vist är den söt? :D

/ani

Blondii (Alexandra)

Gaaa! Vill bli blond igen.. Nu måste jag vänta tills den bruna toningen försvinner så jag kan slinga håret igen, men det verkar ta en jefla tid, fifään*! Hitta gamla bilder från den blonda tiden. xD

Jag vill till Amerika! (Alexandra)

Jag vill flytta till Amerika!
Eller kanske inte just flytta, inte nu iallafall, men senare när man ska ut och jobba och sånt. Amerika har ju fan allt, man kan bli vad man vill och allt och alla finns där och där man pratar ett språk som alla fattar sig på. Om en amerikan skulle komma till Sverige så är det ju inte direkt den som måste snacka svenska utan då är det svennarna som får snacka engelska.
Jag ska iallafall flytta till USA när jag blir äldre och börja jobba som veterinär där. Yepp. Mina planer de, får se hur de går. ;) Kommer ju inte ens komma iväg dit. xD
Men det finns ju fördelar med att bo i ett land som Sverige också om man tänker efter. Man kan snacka med nån på svenska och så fattar ingen annan (förrutom Norge och kanske Danmark) vad man säger. Men då lär man ändå lära sig ett all-språk som alla kan snacka. Hehe, hur orkar jag ens skriva. xD Är fett trött, kanske märks?

Jag skriver synder, inte tragedier (Alexandra)

"What a shame, what a shame the poor groom´s bride is a hwore! I´d chime in with a ´haven´t you people ever heard of closing a god damn door!?´No, it´s much better to face these kinds of things, with a sense of poise and rationality."
,
Har börjat lyssnat på "I write sins not tragedies" medn Panic! At the disco igen. :) Jag har inte fattat vad det betydde helt, titeln alltså. Men det betyder ju "Jag skriver synder, inte tragedier". Jag har trott att "sins" betydde typ "sedan". Alltså då skulle de bli ´jag skriver sedan inga tragedier´. Men det heter ju "since". Hehe.
Daniel Isaac till vänster! ^^ <3

You have opened my eyes. *ani*

Gissa vad? Nu har samanlagt 4 lösnaglar låssnat. Dröm och glöm att jag ska lägga 150 spänn på något som håller i högst 2 dagar något mer! ALDRIG, NÅGONSIN, MER! -.-
Aja, vad har jag gjort idag då? Annat än att åka till köpcentrum.
JO, jag har skaffat mig ett liv! :)

Vid klockan 18:00 så drog jag, mamma, pappa & syrran och promenerade runt här i lilla staden. Sedan drog vi till högb* och tog en massa bilder, och jag fick årets första myggbett. :(
Sedan drog vi 4 till waynes coffee och fikade. Sedan så drog pappa till en av hans vänner, och jag, mamma & syrran till gymmet. Min syrra kollade dock bara på, och typ fjantade sig. Och jag byggde upp mina muskler ;)

OCH, från och med idag så ska jag klämma in minst 1 dagens "hiss", och KANSKE eventuellt någon diss.
Idag blir det 3 hissar!
* ATT DET ÄR VÅÅÅÅR = VARMARE & SOLEN GÅR NER SENARE!!! :D
* Folk som känner sig bekväma i sig själva, och inte är rädda för att göra bort sig. :)
* MIN KAMERA, BARA FÖR ATT DEN ÄR SÅ JÄVL* GRYMM SÅ ATT DEN ÄGER UT ALLA ANDRAS ;)

Jag för ca 2 timmar sedan. :)

/ani


Äntligen sommar! Eller? (Alexandra)

Gue så härligt väder det är ! Det är ju typ sommar nu i April. När kunde man senast ligga ute och sola i april (när det inte legat snö på marken)? Det är iallafall precis vad jag gjort de senaste 2 timmarna, jag och syrran satt ute på balkongen och sola. :) Så himla skönt de är ute nu! Ikväll blir det grillning av bambam. Yum.
,
Tidigare idag krattade jag mossa som jag sa i tidigare inlägg, de va jobbigt. Men när jags atte musik i öronen så blev det genast mycket lättare, faktiskt. Efter ett tag orkade jag inge mer så jag gick upp på balkongen och solade. Blev faktiskt liiiite brun på överkroppen, men självklart inte på benen.. -.- Har jätte svårt att bli brun om benen. Blä. Och så fick jag massa fräknar också, de suger. Hatar fräknar! Det kan va gulligt på andra men jag hatar dem på mig själv. ;)

Dagens shopping. + ny kategori! *ani*

Tänkte att det skulle vara kul med en ny kategori, och så... Så jag skapade denna ! :)

SKULLE ju till kaffestaden + köpcentrum idag, men så vart det inte för att våran "extra  jobbare" aldrig svarade när vi ringde, så pappa fick jobba. *suck* så då blev det bara köpcentrum... iaf, bättre än ingenting! Fick även med mig lite saker från rean! :)


Missy the sweet cat, med rosett och silvriga pluppar övanför "missy".
ORD pris: 240 :- jag köpte för 50:-   Vero moda lr VILA, minns inte.

3 småparfymer (som luktar hur fräsht som helst!) ord pris 40 :- jag köpte för 10:- H&M
Body lotion, ord pris 30 :- jag köpte för 8:- H&M
Nagellack 10:- (köpte för ordpris, d.v.s. 10 kr som jag skrev) H&M

Så jag fick ju med mig lite nya saker trotts allt! Nu ska jag STORSTÄDA i mitt rum.
/ani

Photoshop tips? *ani*

Ska nog ladda upp en video om HUR man laddar ner penslar till sin photoshop. Som vi har i t.ex. vår header, den dära gråa avlånga krumelutten? Aja, vad tycker ni om det? :)
Fixar även lite smågrejer på våran header, ska se ifall jag kan få den att se snyggare ut ;)

Kommentera, ifall ni tycker att det är en bra ide! :D
/ani


Min bebis (Alexandra)

Godmorron!
Är fortfarande snorig, vilket är VÄLDIGT irriterande. Men i alla fall. Vaknade av att min katt stod och jama utanför min dörr och då måste man öppna för hanger sig aldrig och bara fortsätter och fortsätter. Så jag öppnade och han kurade enr sig i sängen och låg där och kurra, min bebis. <3
Resten av denhär dagen ska jag hjälpa mor och far med att kratta upp mossa för lite caash, som jag verkligen behöver. ;) Har verkligen inga pengar kvar sen jag köpte kameran så jag får vänta några månadspengar tills jag kommit upp lite mer så man iallafall har råd med en tröja, vilket jag inte har för tillfället.
Men det är väl hur min dag kommer se ut, vi hörs!

Sådanna människor som dig borde inte finnas. *ani*

Hur kan personer vara så otroligt själviska och snåla? Vart går gränsen?
Hur otroligt känslokalla kan människor vara?! Det går inte att beskriva...
_____________________________________________________________
,
Nu ska en irriterad ani gå och lägga sig, och skriva i sin dagbok, och skriva ett jääävligt långt stycke om en viss person. Negativt.
Lääängtar, så hejdooo!!
/ani

Stop motion (Alexandra)

Fett coolt! ;D
Det är Stop motion, alltså man tar en kort, byter pose, tar ett till o.s.v. tills filmen är slut. :) Det blir ascoolt när man sätter ihop allt, som den här:

Dag med Sofia och Mickis (Alexandra)

Efter pay and jump cyklade jag till Sofia och va där och fira lite påsk med henne och Mickis. :) Vi målade ägg och jag och Soffe bytte påskägg och hon gav Mickis och sen bara satt vi ute och stekte i det härliga vädret.
Sofias pool va täckt av is under överdraget så man kunde gå där. x)

Pay and jump (Alexandra)

Aloo!
Idag va jag först iväg till stallet (som jag skrev) och hann fota där i ungefär 40 minuter. Tänkte inte på att använda blixten eftersom jag aldrig gör de så dem blev inte så skarpa alla. :s Och min zoom kom inte så nära hästarna så jag har fått beskära och redigerat lite och då blev dem lite oklarare men det funkar. :)

Sry! *ani*

GUUD, jag glömde helt bort bloggen!
Men jaja. Pappa kom ju hem för några timmar sedan. Han kom hem med MAAAAAASSA grönsakaer & frukter! Tydligen så är det mkt billigare m frukt/grönsaker där borta. Men jaja, gott gott iaf! :)
,
Imorgon så ska HEEELA familjen till kaffestaden och till köpcentrum, och bara allmänt chilla & shoppa. :D
Fatta, hela familjen! Det har inte hänt på typ... sedan min syrra var 1 år gammal! (d.v.s. snart 8 år)
Så, det ser jag iaf fram emot! Nu blir det att kolla på V.
/ani

Lekt med designen! *ani*

NUU ÄÄÄR DESSSIIIGGNNEEN ÄNGLIGEN KLAR!
Gud vad skönt.
,
Ni som inte kan se, här är de grejerna jag ändrat:
* Nu kan ni följa oss via bloglovin!
* Ändrat text-stil, ändrat "överskrifterna", skugga, annan färg.
* Skuggor i rubrikerna.
* LÄÄÄNGST ner i "spalten" har jag ändrat våran RSS ikon!
,
SÅ, FÖLJ OSS VIA BLOGLOVIN, IDAG! :D
/ani

I wish that you could see yourself the way i see. *ani*

Nu blir det masssssa pianospelande. Pappa kommer hem om knappt 2 timmar... man han sa att det var en massa "påsk trafik" så han kanske blir försenad. Hoppas han kommer så fort som möjligt iaf ! :)
,
Bild på lollo den dagen då jag vaknade upp med henne vid min sida, samt en stor skithög. AHAHHAHAHA... (minns ni den dagen?) Aldrig mer sova på en gäst säng! >.<
/ani

I love the spring. *ani*

(C)
/ani

My naaails!! *ani*

OH NOOOOO !! :(
Jag som kämpade så mycket... en HEL HALVTIMME!!!! And then... two nails...... I CANT TAKE IT ANYMORE... BUHUHUHUUUUU... not. Närå, men två naglar lossnade/låssnade (stavning?) och det är irriterande. -.- xD
,
As you can see, my "little" finger's nail did failed... but what ever ^^
Picture from yesterday..... I have no idea why im writing in english.. lol! :)
/ani

Årets skolavslutnings klänning? *ani*

Hur vacker är inte denna på en skala? :O
Den finns bara kvar i S (och jag behöver nog en XS om det inte finns axelband på klänningen!) och den kostar bara 299 kr.... fast typ 399 med frakt och post och all de där onödiga grejerna..

Men vad tycker ni, skulle den sitta bra på mig, tror ni? HAHAH :)
/ani

Hinner till stallet! (Alexandra)

Nu vart de bestämt att vi skule träffas klockan 2 så jag hinner ner en snabbis till stallet och fota. :)

Glad påsk! (Alexandra)

Tänkte att jag skulle ta en sväng till stallet och fota på pay and jump, men Jullan sa att de började klockan 1 och då ska ju jag träffa Mickis och Soffe, så då går ju inte de. xP Får åka dit nån annan tävling. :)
Ska åka till Soffe runr 1 - 2 tiden.
,
Kom ihåg att jag inte la upp bilderna från min gamla ritbok i femman. xD Ser ju inte klokt ut!
Ser nu dendär lilla, lilla saken under den brun fläckiga hästen? HAHA! Det ska iallafall föreställa ett föl.. Snacla om att inte ha nåt begrepp om storlek! x)
Nu ska jag sätta mig med en ny skylt under mina inlägg som denhär:

Ses senare ! :) (Isabell)

Godmorgon!
ÄR hos mamma nu, åkte från pappa rätt så tidigt.
pLanerna för idag är att jag ska packa sen senare så drar jag här ifrån x) .
Så jag kommer inte blogga något fram till på söndag så vi ses ! :D
.
Hej då harre bra ! :)
Super fin bild på frida o hennes polle ! :)
Foto: Isabell
.
//Issa

Sagor och berättelser från jag var liten (Alexandra)

Medan jag städade så bara råkade jag hitta mina gamla sagor och berättelser från när jag va liten! ^^ Jag gjorde ganska många "böcker" men bara TVÅ blev helt klar och dem hette "vargpojken" som jag gjorde för några år sen och "Sagan om prinsessan Sara". Hehe.
Här är lite beskrivning av handling av nåra av dem jag hittade:
"Den stora dagen, Låri" - handlar om typ en tjej som skulle iväg och kolla på en kompis ridning. Hann inte skriva/rita mer än 2 sidor på den. xD
"Spring Amigo!" - Handlar om typ en häst som heter Amigo och hans ägare. Blixten slog ner i stallet och det börjar brinna och ägaren springer in för att hämta sin häst och sen springer dem typ ut i skogen, sen hann jag inge mer. Sen i slutet spårade den ur lite med massa tigrar och lejon och allt möjligt. Vilda. I Sverige.. Vilken fantasi man hade då! xD
"Stalltjejerna" - Mobbad titel? Aja. Hann bara 2 sidor där också innan jag tröttnade. På dem sidorna handlade det om 3 tjejer som skulle ut och rida och en av hästarna kastar av hon Victoria där på framsidan. Haha! Mobba inte så snyggt jag ritade, de va några år sen. ;)
Har ingen titel. Den gjorde jag i femman på halloween och så skulle alla göra spökhistorier. Min handlade om en tjej som gick in i en gammal herrgård och så kom nåt mobbat monster och blablabla..
"Sagan om Väntina och Pejsi" - handlar om en tjej som blir mobbad för att hon var helt insatt i sjöjungfrur och sånt och så en dag blir hon fångad av en bläckfisk (som såg ut som Ursula i lilla sjöjungfrun) som förvandlar henne till en sjöjungfru och sen typ. Slut. Haha! Dendär "Pejsi" skulle egentligen hinna vara hennes fiskkompis men det hann jag inte med. (Vadå baita lilla sjöjungfrun!?)
"Den stora snöstormen" - handlar om nå lejon som bor på en ö och så helt plötsligt blir det snöstorm, typ. Hann bara med 2 sidor där men jag kommer ihåg vad den skulle handla om. x)
"Sagan om prinsessan Sara" - handlar om en prinsessa och sina 2 "hundar" som egetnligen är ett lejon och en puma. Hon rymmer från slottet och ramlar ner i ett hål i marken där det göms en vit enhörning som hjälper dem rymma från vakterna och hennes föräldrar. Men tillslut hinner dem ikapp dem och slänger in allihop förrutom enhörningen i en bur fyra vuxna lejon och pumor. (Schysta föräldrar?) Men det visar sig vara Saras "hundars" föräldrar och så blir alla glada. Wii! Slut.
,
Haha! Vilken fantasi man hade då? xD Ni märkte kanske att alla handlade om djur och de är för att jag va helt besatt av att rita och skriva om djur då. Yepp. Seriöst, bjuder på allihop demdär! xD

Storstädning (Alexandra)

Nu har jag äntligen storstädat mitt rum, de tog typ, nåra timmar. :P Syns kanske inte så stor skillnad men jag har torkat av allt och sorterat och kastat ganska mycket.
Före:
Efter:

HAAHAHAHAH (Alexandra)

Hahah!
Börje är hennes hund för er som undra. ;)
,
Kommer du ihåg när vi lekte kurragömma för nåt år sen och så kommer han bärande på dina trosor som han hämtat från smutstvätten! HAHAHHA!

Hola, mi amigo es tu. *ani*

HAHAH, bästa grammatiken i spanska ska ni veta ;)

Men nu blir det att käka mat, och städa. Jag har nog ätit 4 talrikar mat idag! Ingen överdrift.
Huuuur mätt som helst, men det är ju så god mat som mamma lagat så det går inte att motstå! Vattnar i munnen bara vid tanken.... HAHA :)


/ani

Lycka till! :) (Isabell)

Tror inte att de blir så mycket mer uppdatering från min sida idag, är hos pappa och har inte min bärbara dator med mig, så jag sitter vid pappas stora dator och man vet ju aldrig hur länge man får ha den ? x)
Men nu ska jag göra något annat pallar inte sitta vid datorn, ska kolla på disney channel! :D 
Kan ju bara göra de hos pappa !
Oh, kollade nyss på Herkules AS bra ju ! :D xD
LÄngesen jag såg den filmen ! x) 
.
Medans jag ändå håller på så ska jag önska Fanny Lycka till på pay and jump i mån! :D 
Lycka till! (Y)
De kommer gå jätte bra! :) 
Hör kanske av mig imån och frågar hur de gick! :) 
aja vi ses ! 
.
 
HAHA x)
//Issa


Jag älskar min pappa.

Imorgon kommer min pappa hem!! LÄNGTAAR !! :D
Nu blir det "sveriges mästerkock" final! Espänandééé.

/ani

Beautiful nails, hell yeah! *ani*

Ni ser även min nya tröja i bilden, inte så jätte tydligt då, men.. så ser den ut på ett ungefär! Beige med spets på axlarna och sedan två små "knölar" vid båda sidor nere vid midjan. Jävligt nöjd med dagens köp, faktiskt! :)
Trodde nästan att det skulle vara svårare med naglarna o.s.v. men det var inte nå svårt alls! Tog mig "bara" 30 min att göra :)

/ani

Onödiga saker, check! *ani*

Har varit ute typ hela dagen nu, men jag kom hem p.g.a. känner små regndroppar utomhus, och tänk ifall det börjar spöregna/åska, så vågar man inte cykla hem!

Men om det inte hade regnat så skulle jag nog vart kvar i stan någon halvtimma mer. :)
Aja, fick med mig tröja, gelenaglar & bomull.
Allt för 192 kr. De ni ;)

Det var nog naglarna som kosta mig mest, tröjan fick jag på halvarea! :D


Bilder kommer när jag kommer hem, då jag kan fota. haha! ;)

/ani

Dagens inköp (Alexandra)

Åkte iväg idag med mormor och köpte bikini till mig och skor till mormis. :) Sen kom mamma och då köpte jag även eye-remover och snart ska jag upp och städa mitt.. "rum", som nuförtiden ser ut som jag vet inte vad. :s Ska kasta massa grejer också så det blir lite mer plats, mer som i Soffes rum. Hon har liksom stilrent och allt har sin plats liksom, till skillnad från mitt rum där allt ligger lite överallt och hursomhelst eftersom de inte har plats nånstans. Så det är nog vad resten av dagen ska gå åt till.
,
Imån ska jag va med Sofia (www.sofiiasilfveer.devote.se) Och Mikaela (www.sweetme.devote.se), båda devotare! ;) Får se vad vi hittar på. :) Har inte träffat båda dem samtidigt sen i somras, och förresten har jag inte träffat Mickis heller sen i somras. Så de ska bli skojj. :)
,
Dagens inköp:
Nä nu ska jag sätta igång med städningen. Vi hörs väl senare!

Linus äter upp mina fötter (Alexandra)

Hej, Linus tuggar på mina fötter.

My new love. *ani*


/ani

Fortsätt så! *ani*


På endast 1 & en halv dag ;)

/ani

helle kette & tandsmycke.

Satte nyss på ett hello kitty klistermärke. Inte vilket som helst, utan ett svart glittrigt ! Sooo anistyle.. *blink, blink* ;)
HAAAAAHAHAHA, looooooooooooooooooooooooooool.

Justja, min syrra fick ett tandsmycke idag! ;D
Hon fick inget guld lr silver som jag & mamma har, utan hon fick bara en pärla. Stackarn...
Varför hon inte fick G eller S är p.g.a. att hon har nyckelalergi... eller nickelalergi..? Jajaj, så tandläkarna rekomenderade iaf att hon skulle haft en vanlig pärla. Det vart iaf färgen regnbåge, så den växlar färg i olika vinklar. Inte sett den än, men jag gissar på att hon är as glad! :D

/ani

Godmorgon! =) (Isabell)

Godmorgon! :D
.
Mycket uppdatering från min sida igår, men de var typ mest sånn där grej som Fanny kom på att vi skulle göra xD
Men de var faktiskt jätte kul! :)
Så vi fortsätter med det idag också x)
.
OCh jag fick en fråga från Ani x)
Svar: Jag vet faktsiskt inte, jag har för mig att vi har haft de som bakgrund på bloggen förut ?
Jag vet iallafall att du har gjort den x)
.
//Issa



10 unika. *ani*

Vad liiiteeeee :(
Men det beror väl på att klockan bara är 11 då.....
*blink, blink* ;)
,
,
Igår såg jag förrästen/förresten (?) på en film, som heter FAMILJEN JONES. Den är huuuur bra som helst! Verkligen! Och även en tankeställare, över att alla ser inte de problem som händer i allas familjer. Man vill faktiskt bara se de goda sidorna av alla andras familjer, och säga "gud, vad rika dom är", t.ex.
Förstår ni vad jag menar..? Antagligen inte, suger på att förklara. Men ni seriöst MÅSTE se filmen!
,
På tal om att man inte ser vad som händer, ja.. igår lyckades jag klämma mitt lillfinger i stativet! Så nu är det en röd rand på den och den är lite småblå och uppsvulld... dock känns det inte något, men tro mig. det gjorde det igår!
,
Filmen handlade iaf om en familj... eller familj och familj, de är egentligen olika personer som är anställda för ett reklambolag. De ska försöka göra folk avundsjuka med deras prylar, så att de går och köper dom. Dock händer det mycket drama händelser, och jag blir gråtfärdig några gånger.
Bl.a. Demi Moore är med i filmen! :)
/ani

Guudmööörgön. *ani*

Okeeeejj... jag vart lite överraskad över att ISABELL uppdaterade så mkt igår, framsteg! ";P;P;P;P;P;P;P"
,
Jaaaaaahapp, vad finns det nu att göra då?
Ska snart ner till bibblan och lämna tillbaka vissa grejer. Så.. det är väl dagens höjdpunkt. FYFAN VAD JAG HATAR LOV, JUST NU! -.-
,
/ani

Ska sova nu! :D (Isabell)

Ska gå och sova nu så fortsätter Fannys o Isabells frågestund i mån xD
Sov så gott! :D
Randoom! :P
//ISsa

Frågestund med Fanny 6 (Isabell)

Min fråga till dig -  Vilken färg föredrar du att ha på naglarna?
Svar: Jag föredrar att ha färger som värkligen lyser! Som typ turkos, orange, gul, blå! :D

Fråga: Är de okej om jag går o sover nu så kan vi fortsätta med det här i morgon ? :)
.
//Issa

Frågestund med Fanny 5 (Isabell)

Min fråga till dig -  Härligt det dära med godisen! haha , hälsa din pappa och hans tjej från mig ! :)  Har du varit i ridklubb nå mer sen vi va där sist?
.
Svar: Nej de har jag faktiskt inte, det är för att de är så tråkigt att vara själv! x)
.
Fråga: Något speciellt som du hatar att förlora på ?

HAHAH, Random ! xD
//Issa

HAHA (Isabell)

Tre läsare o klockan är 01:00! xD
Är de bra elr dåligt ? x)
//Issa

Frågestund med Fanny 4 (Isabell)


FRÅGA TILL DIG ISABELL - Kan inte du ta med en sån där grön burk med olika tabbleter i olika smaker typ äpple osv till mig från din pappa snällaaa (A)

Svar: Jag skulle säkert få ta med mig en sånn burk, men jag vet inte om han säljer sånna nå mer men jag kan ju fråga han när jag åker ditt nästa gång = i mån x)
.
Fråga till Fanny: Eeh? Något random som vilka är dina största rädslor? x)
.
//Issa

Frågestund med Fanny 3(Isabell)

Varför får inte jag heta "bästa fanny "  på era länkningar? ;) ;) ;)
Svar: För att vi får inte heta Isabell, Ani, Alexandra på dina länkar xD HAHAH
.
Fråga: Hur nervös är du från 1-100 på att vara med på pay and jump på torsdag? x)
.
//Issa

Svar till Michelle :) (Isabell)

Svar: Ja faktiskt men dom vart inte så jätte bra men jag kan väl lägga ut dom ändå :)
Foto: Isabell
//Issa

Frågestund med Fanny 2 (Isabell)

Fråga: Vilka redigerings program använer du? xD
HAAHAH, har en känsla av att hon inte kommer svara på den frågan x)
//Issa

Fråga, svar, fråga (Isabell)

Frågan från Fanny -  Vill du följa med till strömsholm i juni med alla på ridskolan så kan vi sitta i bussen ? ;)

Svar: Det beror på när det är i junioch om jag ska åka bort elr något sådant men annars skulle jag jätte gärna följa med! :D
.
Fråga till Fanny: Varför är du så seg på att göra dig i ordning när de tog 4 minuter för dig att cykla till stallet?
.
.
//Issa


Frågestund mellan Fanny o Mig ! :) (Isabell)

Okej nu ska jag och Fanny ha en frågestund mellan varandra ! 
Om ni har frågor får ni gärna fråga i kommentarsfältet så kanske vi kan svara på dom,
Fanny svarar på sin blogg och jag på min! Det kommer gå till såhär tex..
Fanny har vissat hur det går till på bilden åvanför x)
//Issa

Kolsyra x) (Isabell)

Jag dricker kolsyra! :O HAHA
Brukar inte gilla bubblorna i kolsyran men den här var helt okej! :)
Lite fakta om mig xD HAHA
Foto: Fanny
//Issa

Bilder från stallet idag :) (Isabell)

Hello! :D
Varit i stallet med Fanny idag o greja ! x)
Sen senare så fota vi på några som var ute o red på utebanan, o jag fick väl någon lite halvbra bild xD
Tänkte bjuda på några bilder nu då!
C: Isalna
Foto: Isabell
HAha, Fanny :)
Den vart jag jätte nöjd över ! :D
Fast lite suddig, menmen x)
Hatar myggor!
Men bilden vart ju rätt så cool! xD
Vissa av bilderna är redigerade, de kanske syns vilka de är.
Skrev där upp att dom vart halvbra men dom vart faktiskt helt okej efter att jag redigera ! xD
Foto: Isabell
C: Isalna
HAr flera bilder fast dom vart inte så speciellt bra xP
MEn vi ses ! :D
//Issa

gotta get get. *ani*

Orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar inte. Hur länge måste jag vänta tills de fixar isen?!
Heeeeela våren och sommaren får man vänta! :(
/ani

Dålig redigering till en av Sveriges största bloggare (Alexandra)

HAHA!
Är det bara jag som märkt den dåliga redigeringen på kissies header? xD Asså kolla hakan, den är ju gropig, JÄTTE spetsig och bara anmält konstig. Det är seriöst synd om na. Hon fattar ju inte vad hon håller på med och operera hela sig och ta massa ohälsosamma sprutor för att bli typ brun, meningslöst eller vad? Då snackar man dålig självkänsla! Synd om henne, men hon gör väl som hon vill med sitt liv. Men jag fattar inte hur man kan vilja göra om hela sig själv och bara vara plast.
Syns inte så bra på bilden, men gå in på kissies.se så ser ni större.

Steeekigt väder (Alexandra)

Guue va stekigt väder vi har! Kanske inte så stekigt just nu när det bara är typ 13 grader, men lite tidigare vare upp till 20 grader och mer. Satt och solade och läste den fjärde boken av serien TRE, den är verkligen asbra och man kan inte sluta läsa dem. Brukar inte fastna så mycket för böcker men den serien är verkligen asbra. :)
,
Tyvär fortsätter min dryga förkylning och nu har ont i halsen övergått till snorig och slemhosta, trevligt trevligt. Nay! Hoppas det har gått över imån, inte för att jag tror de har gjort de då men man kan ju alltid hoppas.
Har inte så stora planer för imån, kanske bara ta det lugnt och städa mitt bombnedslag till rum och droga nässpray är också ett altenativ. Yeah-yeah..
Har inte så mycket mer att skriva nu, kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, vi får se. Hörs så länge då!
PS: Asgrym redigering du gjorde på bilden, Ani! :)
Haha! Hitta en gammal bild från sjuan med Ani, jag och Emelie. Då va man blond..

Sol..? Nej...*ani*

NEEEJJJJJJJJJJJ... Solen får inte ha gått ner NU?!?!?! :(
/ani


Lite redigering... *ani*

Haft tråkigt så nu sitter jag och redigerar bilder på ps cs5. Kulkul!
Har hållt på med denna bild i ca 15 minuter nu. Vart faktiskt nöjd över resultatet och ni kanske kan se att det är en liten bit typ blåaktig/lilaaktig/rosaaktig färg med också ! :)

FÖRE.                                                                   EFTER.


/ani

Pics (Isabell)

Har inte skrivit på ett tag nu, men de kommer inlägg från min sida när jag har lust att skriva x)
Aja, igår gick jag o la mig klockan ett, inte så sent för att vara mig xP
Och vaknar halv två! :O
HAHA, Hur lyckas jag vakna halv två liksom ! :O
.
Vet inte vad jag ska göra idag men jag kan väl försöka städa i mitt rum kanske x)
Ganska stökigt ;)
MEn ha en bra dag ! :D
x)
//Issa

Nämen, vad håller jag på med då? *ani*

*blink, blink* ;)
,
Nä, men jag håller på att fixa så att när man ringer till min mobil, så hör man en låt spelas medans man väntar! Awesome huh? :D
,
Inte nå dyrt ALLS heller! 2 kr i veckan, det är typ ingenting! (d.v.s. 8 kr i månaden)
Aaa, men nu ska jag fortsätta med mitt fixande! Hoppas den som ringer mig sedan NJUTER av att vänta på mig ;)
/ani

Sovit hos Sofia (Alexandra)

Hello!
Sitter hemma hos Sofia nu, hon duschar. Vi skulle satt oss och kollat på film igår men SÅKLART så funkade inte varken voddler eller nån DVD film bara för att jag var hör. xD Det blir alltid nåt fel med tekniska grejer när jag är hos nån, jag har typ otur eller nåt. Aja.
,
Jag har märkt nu på 2 datorer att våra rubrikers text-stil inte kan visas för vissa utan då visas det istället en vanlig fet stil. Det har tydligen varit så länge, det är nåt fel. Jag, Issa och Ani ser det normala men inte vissa andra, den riktiga är smal skrivstilstext. Men det visas tydligen inte, inte på Sofias dator heller. :S
,
De va väl de, hörs senare idag! :)
//Alexandra

Dagens diss! * ani*

DAGENS DISS:
SPOTIFY!
Vilken jävel var det som kom på den nya "lagen"?!?!!?!!
Dessa människor gör ju helt uppenbart ALLT för att tjäna pengar! Jävla skit!
Ni som inte vet om den nya "lagen" så ska dom på spotify fixa så att från och med första maj kan man endast lyssna på en låt HÖGST 5 gånger, sedan spärras den! Gud vad taskigt :(
Sedan är det ju givetvist om man köper premium 99 kr/månaden så blir det ju "självklart" obegränsat..
/ani

Heeeeelt slut! *ani*

Har varit hemma hos issa ända sedan typ klockan 4 och vi + joel kollade på paranormal activity 2. Den var riktigt... läskig! Man måste verkligen se första filmen för att fatta 2-ans slut.
,
Efter filmen så turades jag, joel och isabell om att spela något tvspel som gick ut på att man skulle sno andras fordon och skjuta/slå människor till döds och bli jagad av polisen och sedan rymma från polisen. det låter as tråkigt, men det är hur kul som helst! :D
Sedan kollade vi tre lite på chuck, sedan snodde jag issas kamera och issa fick lite smådamp. Och det ena ledde till det andra, så det slutade med att issa svingade runt mig i huset och hela kallabaliken!
,
Men aja, dagen har gått jätte fort, och nu är jag iaf hemma! :)
/ani

Bilder från dag med Sofia (Alexandra)

Tjoo!
Har inte skrivit nåt idag och jag hinner inge mycket nu helelr för jag ska dra mig iväg till Sofia och sova där inatt. :) Kan bjuda på lite bilder från dagen:
Myra! :D
Nu åker jag då, heidoo!

300 gratis bilder!

Nu önskar ni nog att ni var jag, eller hur? *blink, blink* ;)
,
Hahaha, närå! Ett problem är ju bara att det endast går en per hushåll, men vi kan fuska genom att beställa ett härifrån, och ett från butiken. Så då blir det ju ett över! Men den ska gå till mina kära vänner issa & alexandra, så dom får dela! fifty fifty! ;) Hihihi, vist är jag snäll som tänker på dom? :D I knoow, drömvännen ska ni veta.
,
Okej.. känns lite som att kissie stigit över huvudet på mig? AHAHHAHAHAHAH (med tanke på vilken attityd jag skriver med!) Aja, nu ska jag iaf beställa de första 100 picsen ! :D
/ani

Oh baby, i dont want your money. *ani*

there is only one thing that i want from you, and babe that is who you aaaaaarreeee.

Ahapp, här sitter man ett år efter och drogar kissies låt?! HARAAAAAAAAÄÄM.


Sitter och väljer ut tapet och sådant, till.... ja, inte ska jag avslöja så mycket, eller *blink, blink* ;)
Jadu.. känner mig faktiskt lite som kissie när jag skrev ovanstående mening... ytterst konstigt.

HAHAHA, aja, ska klä på mig och sedan dra ut för att fota! SKA JU HA FINA BILDER JU! *blink, blink* ;)



/ani

sense i moved here, all i do is mysa mys. Yes we do!*ani*

Happ, vaknade nyss dårå. Ska snart typ kolla på en film, sedan blir det nog att gå ut, hur fint väder är det inte ute?!
JO, JUSTJA, jag ska även kolla på skolavslutnings-klänning på nätet idag också! :)
,
Förra året så var jag helt till mig redan när det SNÖADE UTE! Jag verkligen började känna paniken stiga över att jag inte hittat någon klänning typ i december/januari?!
,
Jajaja, men i år ska jag ha någonting alldeles extra. Hade tänkt mig lite mer anistyle... fast ändå inte. Hade tänkt mig en spetsklänning med uringat på ryggen. Spets - anistyle, uring - uh oh.... Någonting som är lite mer åt det.... vackrare hållet... om ni fattar?
,
Men grejen är ju den att nelly.com borde ju ha AS mycket sådant, men dom kanske bara hade det förra året och slutat nu?... irriterande.
/ani

Nowalie 1 år (Alexandra)

Tottelo!
Idag var jag, mormor, syster och mamma iväg och firade mitt söta kusin-barn Nowalie. :) Hon är så grymt söt! :3
Typ världens mest awesome tårtor också med typ Pingu figurer överallt som dem gjort själva. ;o Har bild på mobilen men orkar inte hämta USB och jolla.
När vi kom hem därifrån åkte mormis hem och jag gick ut på altanen och schtekte med min "TRE - Det som kommer att  ske" och ba chillade. Fatta att de va plus 27 grader i solen. x) De va inte precis igår det va sån värmebölja direkt.
,
Har väl inte så mycket mer att skriva eftersom det inte hänt så mycket mer idag. Imån ska jag i alla fall träffa Soffeproppen så får vi se vad vi hittar på. :) Hoppas det blir lika varmt imån också! :D De va allt för mig idag, hörs imån! Pözzen!

Sällan Ani (Alexandra)

HAHAHAHHAHA! Sällan Ani då på inlägget om Jihovas vittne.. xD Så typiskt henne också med sin lilla fejk röst som hon alltid plockar fram såfort hon pratar med lärare eller någon som inte är bekant med henne. Och hennes fejkskratt äger ju ut (inte) - "he..he..he.." HAHA!

Jehovas vittne. *ani*

Märkte på broschyren att det var jehovas vittne, precis som mli sa. Sällan? Borde ha sagt "nej tack, jag är inte intresserad" istället för att ta emot något jag inte vet vad det är?! -.-'

Aja, gjort är gjort.
Jag kommer inte heller hem fören om typ 4 timmar. Är hos mamma och gör henne sälskap i våran lilla butik... euww... AHA AHA AHA... fun... well, i do not think so, you see. Ya all so bitzhy, so shut the fu** up, bitches. yao!!!
nöo, i dont have a life...

/ani

Under the sea. *ani*

Har varit ute och typ småhandlat med syrran och hennes kompis.

Första dagen år 2011 som jag cyklar utomhus utan jacka! :D
Har typ ingenting att skriva, nu blir det mat.
/ani

Gud, vad hemskt! *ani*

ÅÅÅH, VAD PIIINSSSAAAMMMTTTT !!!
Ani slog till igen.. kanske man borde skriva.
.
Jag sitter här, helt ofixad, med pappas pyamas på och inte tvättat av gårdagens smink, så jag är helt svart under ögonen!
Håret utspretat åt alla håll och kanter, och helt plötsligt plingar det på, och min syrra tar det. Sedan säger hon att JAG ska komma, och där står det en äldre man, med (antagligen) hans barn som är en kille som kanske är 16 år och inte såg så ful ut. JA, DÄR STÅR MAN OCH SKÄMMER UT SIG! Först mannen ba "skriver/pratar ni svenska" jag ba "eeh.. varför undrar du?" fast på anifejkrösten dårå och sedan han ba "om ni skulle vilja läsa det här! :D" osså visar han upp en brochyr om jesus. Och sedan MÅSTE jag ju bara göra det värre genom att säga "jag vaknade nyss, ursäkta. hehe.." han ba "var du ute sent igår? :)" jag ba "nej.. jag var bara ute med några kompisar" SOM SJÄLVKLART INTE STÄMDE, UTAN BARA VAR NÅGON URSÄKT TILL NÅGON JAG INTE ENS KÄNNER??!?!?!??
Och killen gör ju inte det hela bättre genom att typ stå på tå för att försöka att se mig bättre.... *dööör*
,
/ani

Meeeeen (Alexandra)

Ani och Issa, de va ju såhär man skulle göra på dendär "havs" grejen som vi inte fattade! xD
Google.

Vår-outfit (Alexandra)

Dagens vår-outfit:

Brödbit låten!! *ani*

AHAHHA, JAG HITTADE DEN!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=-GWDqv_tmK4
Update:: Hittade även läderkläder låten!! :D http://www.youtube.com/watch?v=hjEoMdhyIrc&feature=related

varit till ett mentalsjukhus idag.*ani*

Känns så jävla ovärkligt.. jag kan inte fatta det..!
Sökte nyss på nätet, och alborgen som vi var till, har varit ett mentalsjukhus! Alexandra hade rätt!
Varje cell har varit ett rum där det legat 1-3 personer/sängar..
Och om man lade märke till fönstrena, så fanns det inga handtag, och det finns en historia bakom det (jag lade märke till det, ifall jag får vara ärlig). Och det är så att det var så p.g.a. att människor inte skulle öppna fönstret och hoppa (d.v.s. ta självmord).
,
De säger även att det spökar där varje natt.. inte så svårt att föreställa sig det... Men fatta, JAG HAR VARIT TILL ETT MENTALSJUKHUS OCH HAFT KUL!! Det låter helt sjukt..

Konfirmationsträff (Alexandra)

Idag var det konfirmationsträff igen, fast denhär gången va vi till alborgen. Vi samlades först vid kyrkan, sedan kom en buss och hämtade upp oss och skjutsade oss dit. Jag hade aldrig varit där innan faktiskt.
Jag va såklart med i samma lag som Isabell och Ani och varken jag eller Issa hade varit där innan och Ani hade varit där för länge sen. x) Så de kan ju vara en förklaring till varför vi kom typ sist säkert. xD Men det gick faktiskt ganska bra, för att vara vi liksom. När vi fick poängen utskrivna så stod det 800/7500 poäng (HAHA!) Men sen på bussresan hem kom vi på att Ani glömde registrera oss när vi klarade sista cellen och då ska man få 400 poäng till så vi kan säga att vi fick 1200/7500 istället. Hehe..
Haha! Vi kan verkligen inte hålla oss chill när vi ska göra nåt sånt här. Vi står bara och skriker åt varandra hela tiden utan att vi ens tänker på det. xD I en cell t.ex. så skulle man låta som djuret som dem först spelade och i rätt hål och vi stod där och skrek aslänge och tilsist fick Ani nåt utbrått och började slå på grejerna och då funkade det och nästa cell öppnades, men just i samma sekund så öppnade jag den andra dörren som ledde till korridoren eftersom vi inte fatatde vad man skulle göra och då PRECIS låstes den andra cellen igen och vi fick göra om det. Gissa om Issa och framförallt Ani lagga ur. xD Ojojoj.
Och en cell så skulle man liksom komma ihåg en färgkod på ett par diamanter och så skulle man upprepa det tills alla hade kommit över till andra sidan med hjälp av en lian. Då åkte jag först och kom över på andra sidan (man kan inte gå tillbaks och man får inte gå på marken), Issa ba "Men nu försvann ju hjärnan!" Haha! Och sen faila dem så vi fick göra om den. Men det var faktiskt riktigt kul allt detdär. :)
,
Efter nån timme kom bussen och hämtade upp oss och vi åkte tillbaks till kyrkan. Höll på somna på bussen. x) När vi var tillbaka käkade vi och firade gudstjänst som tog ca en timme och sen kom mormor och hämtade. Det var sista konfirmationsträffen innan lägret och efter de så är det självaste konfirmationen nångång i maj.
,
Ledarna sa även att i augusti kommer vi att ha en återträff där vi kommer få förfrågan att följa med till Frankrike och gå där i ett tempel. Först va de liksom KANSKE en sak att fundera på, men sen när hon sa att vi skulle ta en buss hela vägen som skulle ta 30 timmar dit och sedan 10 dagar senare skulle vi hem på 30 timmar igen. Då liksom sket det sig och tro mig, det kommer inte hända att jag följer med på en 30 timmars bussresa. Hu!

Förlåt.. (Alexandra)

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering!! ;O
Har mormor som sover över här hemma över helgen så det har inte blivit så mycket uppdatering. Men nu kan jag skriva! :)
,
Skrev inget igår va? Nä. Men igår va den sista praodagen på KappAhl, kan ju säga att klädaffärer kanske inte är riktigt min grej. Asså jag hade ju att göra för det mesta, men det var långa arbetsdagar (7 timmar och mer) och det skulle nog bli lite tjatigt att bara se kläder hela dagarna och typ larma kläder och sortera. Det blir liksom för enstörigt. Fast jag visste ju innan att klädaffärer kanske inte va min grej utan jag vill hålla på med djur, men det blev liksom i sista sekunden. Men i det stora hela så va de ganska så kul, men nästa gång ska jag vara ut i tid och leta efter en praoplats där man håller på med djur. Det är så svårt eftersom de aldrig tar emot åttor, bara gymnasieelever. ,

Recensionen av scream 4. *ani*

lr säger man "recension"? HAHAHA, JAJA. OJ, JAG FASTNA PÅ CAPSLOCK.... såja.

Jag tycker att början var hur bra som helst, men en grej förstörde det hela. Jag vart ju as glad över att Hyden penetterie och Emma roberts var med, men en grej som var irriterande är... man kan inte ta dom två brudarna seriöst. Iaf inte emma!
Hon har ju medverkat i typ filmer som "kitty och det dära mysteriet", "hundpantionatet" och "wild child"... det går liksom inte föreställa sig att HON är med i en skräckfilm...
Så det var lite svårt att ta henne på allvar, tycker jag.

Men hyden var typ as bra! Men jaja, det är nog en smaksak :)

Och slutet var väääldigt överraskande, som vanligt. :O



/ani

glad igen.

Som ni kanske märkte igår, så var jag riktigt deprimerad. Men ja, sådant händer!
,
Min säng ligger även ute på blocket, och nu väntar jag bara på att någon ringer, elr mailar. Är ni intresserade av min otroligt snygga säng, som självaste drottningen ani sovit i, ja! Hör av dig ;);););););););););) :PPpPpppPppp
,
O, FUCK! JAG HAR JU KONFERMATIONSGREJ IDAG! JAG HADE HELT GLÖMT BORT DET!! :O
HEJDÅ!!!
,
/ANI

SKA sova nu :) (Isabell)

Ska soVA nu så ha det så bra så ses vi imån! :D
GODNATT! :D
Slalom! :)
//ISsa

Snygg xD HAHA (Isabell)

Kan äntligen ta emot bilderna, så tack Ani! :)
Och jag hade så stora förväntningar att dom skulle vara bra men, ja dom var as dåliga dom på mig alltså x)
ska nog börja med smink igen för de är mycket snyggare x)
Aja kan iallafall bjuda på en bild ;P
(Bild bort tagen!) HAHAH Anledning, skäms för bilden ;).
KOmmer ångra mig senare xD
Och måste bara på peka att jag är ju AS BLEK! :O
.
Aja ses!
//Issa

Pallar inte mer.

Jag pallar seriöst inte något mer. Jag pallar inte leva. Jag önskar att man bara skulle kunna göra så som han gjorde på butterfly effect. Att han gjorde så att hans mamma fick missfall och han dog så han aldrig riktigt hade fötts.

Varför ska det vara så jävla svårt att ha folk som förstår en? Varför ska det vara så svårt att ha någon vid sin sida? Varför är det så svårt att finna den som skulle göra vad som helst för att inte förora någon vän?

Ska det vara så otroligt svårt att leva, så är det fanimig inte värt det!

Scre4m. *ani*

fYfan. Nu har jag gett mig in i något jag kommer skita på mig i!
Jag ska nämligen se scream 4 ikväll ( 19:30 ) med issa, issas brur jolleman, och joels vän markus.
Det kommer nog att bli kul, och jag har inte gått på bio ända sedan typ eclipse - twilight gick på bio.
,
Så det var ju ett långt tag sedan! Så det kommer nog som sagt, att bli kul!
Mamma var även på stan idag efter min prao dag och kom tbx med svart kajal, så nu har jag det på mig! Guuuud, det var hemskt länge sedan jag hade det! Skönt :)
,
/ani

LoV! (isabell)

Nu är jag hemma från skolan, och har nu LOV! :D
KUl! :D
Elr jag kom hem för en timme sedan x)
Vet inte vad jag ska hitta på idag?
De får vi väl se.
OCh Ani kan du skriva klart inläggen o lägga ut dom elr ta bort dom, för de är riktigt irriterande när dom hamnar i utkast -.-
.
Random !
Ses senare!
//ISsa

Matte (Isabell)

Sitter nu i skolan och har rast, fick sitta i nians klassrum med 4 nior och två lärare o en av lärarnas hund! :D
Jätte söt! :D
.
Har jobbat matte och märkte att de faktiskt inte var så svårt! :)
Man ska  bara fundera lite så kommer man på svaret efter en stund! ;D
MEn ska fortsätta jobba matte nu för vem orkar ha rast när inga kompisar är här ;P
Men hare bra o Ani jag har fortfarande inte fått bilderna -.-
Hoppas på att jag får dom idag, och jag skicka min epost på din msn igår ;)
MEn aja, vi ses ! :D
Nice pic ! :D
.
//Issa


Skola i mån (Isabell)

Ska till skolan i mån..
KOmmer va helt mobbad o själv x)
Elr jag ska vara med sjuorna, men dom som känner mig vet ju att jag är BLYG!
Så jag kommer ju bara sitta mobbad i ett hörn xP
Aja det är ju bara en dag ;P
.
Ska sova nu så att jag orkar åka till skolan o jobba matte x)
KUL! HAH
Men vi ses i morgon, så får ni ha de så bra ! :D
Bara för att nanna ÄLSKAR mina godis bilder ! :D :D
//Issa

Bertil boy :) (ISabell)

Hello! :D
.
Red idag och de gick jätte bra!
Fick bertil, hade nästan förväntat mig det :)
Men de va super roligt!
.

Det var också sista dagen på praoen, de var mediadag och de hände massa saker, och en film som några elever hade gjort var ju bara så bra ! :D HAHAH
MEn nu ska ajg fortsätta kolla på tv så vi ses ! :D
//ISsa
PS: Ani skicka bilderna när du har sett klart på tv x)

stardoll.*ani*

Inget liv, så jag satte mig vid stardoll. Fatta vad beroende jag var av sd förut?! Gjorde t.o.m. en stardoll blogg! :O
Stardolldimaytic.blogspot.com
Så heter min stardoll blogg! Hahahah x)

Looks like me, huh? Endast en sak som fattas. Mina bästa vänner, fräknarna! :O

/Ani

Hejsvejs! (Alexandra)

Toddeloo!
Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag ska ut och vara lite social med mormor som står i köket och lagar mat. :) Hon sover kvar här över helgen. ^^
,
Denna dag har sett likadan ut som de andra dagarna på praoen, typ. Min syrra praktiserar där så då hade jag nån att snacka med iaf. Idag fick jag larma, plasta av och typ hjälpa Victoria att fixa lite kläder. Upptäckte även under dan att jag börjar få ont i halsen.. :S Inte bra. Har inte varit förkyld/ont i halsen på aslänge. (PEPPAR PEPPAR, TA PÅ TRÄ*) Så de skulle ju vara synd om det vart nu när vi ska iväg med konfan på lördag.. :( Men kommer såklart följa med ändå fastän jag har ont i halsen. Yesshh.. Men nu ska jag till mormis, hörs imån!

Modell, check. *ani*

Tagen på media dagen (idag d.v.s.) och issa, du får maila din epost adress så jag kan skicka bilderna till dig. :)
Kom hem för typ två timmar sedan, men jag har inte pallat skriva nå inlägg. Men nu vet ni iaf att jag lever :PPppPppPPPPppPp
HAHA..............................................................................................................................
Vi fick se på videoklipp idag på median som elever i 3-an (tredje året) hade gjort. Dom var as grymma! :O
Speciellt dom dära två pojkarna som hängde sig, och brödbit låten! HAHAHAHAHHAHAH, ååååååh! xD

Denna vart typ den normalaste. Ja, jag har redigerat den när det kommer till ljus!

/ani

Im holding you closer than most. *ani*

Ska på media dagen nu klockan 12, och det blir min näst sista "prao dag" och jag måste skriva av blanketten av issas! FÖR JAG HITTAR INTE MIN >.<
Irriterande... samma sak med konfa blanketten.. :(
Kameran hänger iaf med mig till media! :)


/ani 


Dont stop me. *ani*

HEJ alla kära vänner och familjen och främlingar! :D
Vaknade runt halv tio. Kändes skönt att få vakna upp i våran as mjuka gästsäng. Jag hade tänkt att vakna halv elva, men nejdå. Så länge kan ju inte jag sova. ha-ha.
Fick iaf 10 timmars sömn. Hääääärligt ani!
Inga mööörka påsar hlr.

Men gissa vad som satt vid min sida när jag vaknade? JO, LOLLO! :O Och bredvid så låg det en stor hög fågelbajs!
När jag hade gått på toa och kommit tillbaka så var hon kvar på sängen! Älsklingen min, älskar mig ;)
Hahaha! Men inte sådär jätte trevligt med en hög skit. Mamma hade tydligen släppt ut na. Aja!
Fick iaf en bild! :)
(som jag laddar upp på andra datorn sedan ist)

Aja, nu ska jag käka mammas goda spaghetti & köttfärssås. mums.

/ani

oh yeah, mh yeah, mh-mh yeah. *ani*

Ur kass uppdatering från min sida, jag vet!
Men jag hämtade iaf min cykel. För en liten jävla fjollig slang (som jag nästan kunde göra själv på slöjden!) kostade mig 679 kr! -.-
Okej, kanske borde släppa det ämnet. Känns som ett jävla tjat, och det kanske inte är så kul för er att läsa.
.
Idag har jag annars vart på konfa träff och piano lektion med annikö.
Har typ inget mer att säga, och min dag har varit allmän tråkig.
.
BTW!! Jag var och köpte mascara (likadan som issa har köpt) för 25 kr. Den verkar vara as bra, men den klumpade ihop sig jääääävligt mycket!
,
/ani

Follow me (Alexandra)

Haay!
Är hemma nu från studiebesöket. Blev kanske inte sådär jätte intressant att se hur man tillverkar stål, men robotarna va asgrymma. xD Ringde även mormor och frågade ifall hon ville skjutsa mig till gitarren och sen till konfan. För annars hade jag haft en riktig jobbig dag idag alltså; Cykla till studiebesöket (10-15 min) - cykla hem  (10-15 min), cykla och spela gitarr (ca 25 min) - cykla till konfan (10 min), cykla hem (10 min), cykla till stallet (5 min) - cykla hem (5 min) och sen sova. Så sammanlagt så skulle jag cykla i 1 timme och 25 minuter.. x) Kanske inte så jätte länge, men jag hinner inte med om jag ska cykla eftersom min gitarrlektion slutar 16:00 och då börjar konfan så då behöver jag skjuts dit och sen hem då eftersom jag inte har en cykel med. Yeaahh..
,
De va väl hur min dag sett ut/ser ut. På ridningen idag äre dressyr, hoppas jag får Julia (hästen). x) Har aldrig fått rida henne, vet inte varför när typ alla andra fick. Haha, väcker minnen när vi för en enda gång skulle få rida stor-hästar (hästar med mankhöjd över 148 cm, tror jag) och inte ponnier (jag rider i en ponny grupp). Då fick ALLA i min grupp storhästar förrutom jag för jag fick Hellen, en ponny. De va ju kul. Julia (hästen) är typ hästen som är närmast storhäst av dem som brukar rida i min grupp. x) Aja.
Vi hörs väl senare då! Pöss!

sändvök. - dagens outfit.*ani*

Ahapp. Nu gör man ju misstaget att vakna typ en timme tidigare än vad man behöver (igen).
Så nu sitter jag här och har INGET att göra.
Kan väl typ skriva dagens outfit nu när jag ändå håller på!
,
Och hörrni, när jag väl håller på, så snälla rara tänk på det här, för annars kommer det bara bli värre än vad det är!: Snacka ALDRIG skit om någon som du är redo att förlora för evigt.
Och detta skriver jag till er alla som är där ute.
,
Outfit for today:
Svart adidas "kofta".
Cheap monday jeans.
Uppsatt i knut.
OSMINKAT!
/ani

Spår av våren.*ani*

ALLA är fotade med min sony alpha a330.
(C)
/ani

HOLA, Hello, HEJ ! (isabell)

HAllå! :D
.
Idag på praoen fick ANi o jag låna en av deras kameror, och vi gick ut o fota och skämde ut oss lite x)
HAHA
Sen fick vi sitta vid en av deras MAC datorer och redigera och göra ett bildspel, annars gjorde vi inget, vi fick typ sitta o kolla när två elever skulle "fota" i sudion men de hände ju inget på typ 35 min -.- dom kom ju aldrig igång xP
Sen så gjorde ani o jag en liten video som jag kanske lägger upp här sen  xD HAHA
Aja.
Sen efter de så stack vi ner på stan jag köpte:
För ändast 50 kr :D fast jag vet inte varför jag köpte mascaran för jag har ju slutat använt de ? HAHA
Bara för att de var billigt kanske .
;P
MEN aja ska gå o borsta tänderna.
Så vi ses ! :D
//Issa

Krackilering (Alexandra)

Krackileringsnagellac och guld.

Im drifting away and im one with the sunset.*ani*

HEJ! Idag har det typ bara varit en jävla klantdag, kan man säga!
Jag var till media idag, och allt möjligt hände. HAHAH, fyfarao... Hemskt att man också fick små-skrattattack när läraren berättade om oss (mig & issa) om att vi var typ praoelever och kom från montessori... det var hemskt.
,
AJA, sedan efter det skulle jag hämta ut min cykel. VADFAN, 680 KR FÖR EN JÄVLA VÄXEL?! HELT JÄVLA STÖRDA I HUVUDET ELLER?! :O
Fattar ni hur mycket man kan göra för 680 spänn eller?! -.-
Annars var vi till lindex där dom har halva rea på allting. Så jag köpte ett nagellack (brun/beige) och snoddar. Båda vart 20 kr...
,
Sedan skulle jag och issa hyra film, vi träffade på albin och robin. Jävla fubbigt att dom får se filmer typ gratis (vad jag fatta) och äta godis hela dagarna! :O
Aja, sedan skulle vi hyra film,  och jag tappade filmen i marken. FYFAN VAD PINSAMT! Sedan valde vi världens sämsta film! KOLLA ALDRIG NÅGONSIN PÅ FROZEN KISS! Man ba tror att det är värra grejen att det är verklighetsbaserad, och framsidan och texten OM filmen att den är AS SPÄNNANDE, OCH AS BRA! Men sanningen är ju den att dom bara sätt i syne hela jävla skiten, och dom tog ju kokain innan så det är ju lite självklart att det är syne?! -.-
/ani

Min prao-dag, dag 2 (Alexandra)

Hejhej!
Nu är jag hemma efter en ännu 6 timmars lång prao-dag. ^^ Fast idag va det inte lika jobbigt för benen och fötterna eftersom jag hade bytt skor till mina gympaskor och så hade jag blivit lite mer van av att stå upp non-stop i 6 timmar.
,
Idag larmade jag och sorterade nästan hela dagen, men när Ida skulle hem så fick jag fylla på lite i butiken och galga upp lite kläder i kassan. Och så är det sådär jätte skönt när man ska ta bussen hem och hoppas på att man kanske ska få sitta ner och ta det lugnt i 15 minuter, men då va bussen såklart proppfull så då fick jag stå upp ändå, lika imorse. Men nu får jag sitta i alla fall. :)
,
Imån är det ingen prao för då ska vi på studiebesök med skolan som börjar klockan 08:45 och slutar nångång 12:30 tror jag. Då ska jag iväg på gitarr och sedan direkt efter så ska jag iväg på konfaträff och direkt efter den ska jag åka till stallet och rida, sen duscha och sen gå och lägga mig. Dagen efter är det prao igen. ;) Shåigt. ^^
,
Allt är bra med praoplatsen förutom att jag börjar 10 (lär ändå kliva upp kvart i 8) och slutar klockan 17:00 och är hemma igen 17:30 och då hinner man inte göra nåt. Hade varit bättre att börja 08:00 och sluta 15:00 eller nåt. Aja. Nu har jag proppat i mig druvor så nu har ag ont i magen också. xD Hörs!
Saknar mina flickor.. <3

Men vad seeeegt det gåår!!

Har aldrig någonsin vart med om att tiden gått så sakta! Eller det känns som det.
Kanske borde käka ett får, trotts allt..? Nej.. jag kokar nudlar... men det är ju så utjatat!
Hahahahhahahaha, aahhh.... jag är så hungriiiiiiig :(

P.s. i know that this is a onödig inlägg. svengelska u knöw.
/ani


Godmorgon darlingz! *ani*

Vaknade runt 9, mamma väckte mig och trodde att jag skulle till frissan. Jag som hade sätt fram emot en riktig sovmorgon :(
Aja, hade iaf as ont i magen, men det är borta nu. Jag är 110% fixad, och har ABSOLUT inget att göra. Hade kunna ätit mat, men det är ingen god mat.. :( Äcklig fårkött! >.<

Aja, efter prao så ska jag spendera tid med izbl. Haha! :)
OHJUSTJA! höll ju nästan på att glömma att jag skulle hämta upp min FIXADE CYKEL IDAG ! :D
Hoppas issa orkar att hänga med x)  Eller... kanske dom har öppet nu, så jag kan hämta den nu..?

Och jag har ett litet problem.. jag vet inte VART jag ska praoa... Smart att lämna det åt sista minuten! Haha.... . . . ... . . . .. .  . .. .. . . . . . . . . . . .... .... . .. .. .. ..... ..... .... .. .. ... .. ... .

Aja, har inget mer att skriva, och jag hoppas att ni har en trevlig tisdag! Puss.

Bildbrist, två bilder från arkivet.

/ani

Min prao-dag (Alexandra)

Tjaa.
Jag är helt sluuuut!
Till skillnad från Ani och Issa så har jag haft MYCKE att göra hela dan. Fatta, jag har stått upp i 6 timmar med typ 35 minuters rast sammanlagt, (med lunch..) Man fick ha längre raster, men alla gick så då gick jag också. xD
Vet inte om jag sagt att jag praoar på en klädaffär, kappahl. Jätte trevlilg personal i alla fall. Förs fick jag plasta av typ 100 klädesplagg och sedan larma allihop. De tog kanske 2 timmar. Efter de vare lunch och sen jobbade jag i lagret med en tjej som heter Ida. Där va de mycket att håla rätt på kan man ju säga. Först skulle jag packa upp kanske 20 kläder i en färg och larma och sedan lägga dem i storleksordning och lägga en av varje storlek i en hylla. och så fick jag göra med ungefär 4 olika klädesplagg. Men de va faktiskt ganska kul. :)
,
Alla varorna från idag och imån kom in idag så det va jätte mycket jobb i lagret. Men imån kommer nog inte lika mycket men det är väl fortfarande kvar från idag då.
,
Klockan 17:00 slutade och mamma kom och hämta upp mig så åkte vi till stadium och kollade på tygskor för 199:-, ett par svarta med vita skosnören. Men den storleken jag skulle ha fanns bara i 2 högerfötter. xD En person hade tydligen fått två vänsterfötter.. Hehe. Så mamma åker förbi och hämtar en annan i en annan ort imån.
,
Men i det stora hela så var det kul att praoa där.. Ska ju göra det imån, på torsdag och på fredag också. :)
HAHAHAHHAHAHAH! Helt random bild nu asså. Kollade på mobilbidler och där fanns den.  Hehe. Kommer du ihåg Soffe? ;) HAHAH! Kolla ögonbrynen! Dem har flytit ihop av fukten till Khadidje-ögonbryn. xD AHAH! Jag och Soffe gjorde sånna där grejer när vi va typ 10-11 år tror jag. ^^

Skit i matten!*ani*

HEJ, kom nyss hem från en 5 timmar lång praodag (räknade inte med lunchen). Skönt!
Vart rätt så långtråkigt i längden, det ända jag fick göra var att kolla på, sedan fick jag även rulla upp rullgrejer i en dockas huvuds hår.. haha!! Det var väääldigt pilligt.
Men aja, hade tänkt att räkna matte nu, men jag har fastnat på uppgift 8, och jag fattar NADA! Och pappa är ju inte hemma nu, och kommer inte att träffa honom ända tills skolan börjar som vanligt igen (d.v.s. V. 17, om två veckor) så då är det ingen idé att fortsätta... om jag möjligtvist inte mailar min mattelärare förståss.. men kul? AHHAHA... Aja, hade tänkt att krypa in i badkaret nu och sedan vänta tills mamma kommer hem 18:00
,
Kisses from my side.
/ani

Outfit! (isabell)

Här kommer dagens "outfit" ! :)
Ps: tror jag är alergisk mot äpplen x)
//Issa

Prao dag 1 (Isabell)

Hello! :D
Första dagen avklarad på media, igentligen fick jag inte göra så mycket, fick mest lyssna på vad deras lärare sa, Men klassen var jätte snälla tycker jag! :D
Jag fick vara med när dom snacka o läste upp manus som dom ska ha till att göra någon film.
De var typ de som jag har gjort idag.
Sen när jag skulle gå o äta fick jag först sälskap av en tjej men hon stack på toa sen kom hon inte tillbaka, så jag gick med tre andra, sen mötte jag på min låsas syster!
Så jag slapp sitta själv och mobbad i matsalen! xD HAHah
Sen så fick jag se alla rummen o jag, men jag tror de blir roligare i mån för då ska jag vara med någon fotogrupp och ANI ska vara med ! :D
Fast de blir nog mat hemma imån för då börjar jag 12.00.
.
Okej den här varit inte bra :O
Aja vem bryr sig x)
//Issa

La, no quayes. Bel haram! *ani*

AHHAHA.
Aja, har typ lunchpaus nu, och jag har ätit upp mat'n. Så har inte så jätte mycket att göra annars.
På praoplatsen så gör jag ingenting annat än att typ sitta och kolla på när dom klipper/färgar andras hår. Sedan sa hon att jag skulle få hålla på och färga hår på en docka. KUUUL, så det ser jag fram emot :)

Aja, nu ska jag spela bomberman! :D

*nopic*

/ani

Everybody dies, but not everybody lives. *ani*

-dRakE.
,
Godmorgon läsare!
Börjar praoa om tjugo minuter... typ, och då ska jag praoa på en frisersalong! Undrar hur det kommer att gå..!
Annar har jag nu suttit och klurat på matten! DET ÄR HUR KUL SOM HELST NÄR MAN FATTAR! Det jag först inte fattade var att här är det blandat, både delat, gånger, minus, plus och man måste även hålla koll på vad man ska ta vad delat för att få reda på hastigheten o.s.v.... intressant va..? Nej. Hahhahaha, men det tycker jag ^^
,
Ska kanske dricka upp mitt té! Men pussar på eeerrrrr
BTW, det är första gången jag har plattat mitt hår på en VARDAG för typ ingenting. Sist var när vi knäppte för headern, och näst sista gången var på SKOLAVSLUTNINGEN 09 (Sommar) !!!!
Ja, så jag brukar inte platta hela håret.. Inte bra för håret, jag brukar ha fem flätor innan jag går och lägger mig, tycker jag passar bättre i vågigt.. Hahah! :)
Fresh pics of me.

Godmorgon!! (Alexandra)

Godmorgon solstrålar!!
Idag är det första praodagen och jag ska om ett tag springa till bussen. Jag ska byta buss en gång och den avgår samma tid som den första bussen anländer så vi får väl hoppas att de ska gå bra ändå. x)
,
Slänger in en bild på dagens outfit och facelook.
(Suddiga bilder.. :S)

Tusen gånger starkare. *ani*

Såg nyss den filmen, och upptäckte att saga var julia sporre!! :O
Och nyss förklarade pappa hur matte grejen fungerar! Fyfan vilken bra pappa man har, alltså. En sådan skulle ni bara kunna drömma om ;)
Allmänt skryt om min pappa: Förr på hans tid, så delade de upp klasserna efter de "duktigaste" eleverna, och fick pris för "läsårets bästa elev", och min pappa vann priset de 4 sista åren i rad!
Hans favorit ämne var matte... HAHAHAHA, plugghästpappa! :D
Aja, nu vart det kul med matten, för nu fattar jag! Så det ska jag hålla på med nu. Har nämligen sovmorgon till klockan 10 imorgon! :D
HEJDÅ, OCH GODERNATTER.
/ani

Ska sova för i mån är de dags för prao! (Isabell)

Sa ju att jag skulle lägga upp bilder från helgen men jag hinner inte nu ska sova, men två bild kan jag väl bjuda på iallafall! :D
Fattar inte hur nanna o jag lyckas fota samma sak samma dag xD HAHA
Tog den i fredas sen ser jag att nanna har lagt ut en bild på precis samma sak x)
Fast hennes bild vart mycket finare -.-

Och i lördas var vi och fira en tjej som fyllde år och hon hade bakat 120 olika sortes kakor ! :O
Hon hade bakat kakor non stop i tre veckor! Herre gud, och på bilden är de bara kort på ett bord, fanns ett till x)
Men vi ses !
.
//Issa

Tvätta moppen (Alexandra)

Halllllllå.
Började dagen med att vakna halv 8.. Gick och la mig alles för tidigt för att kunna sova till typ minst 10. Gick och la mig 23:00, om jag ska sova till minst 10 så måste jag gå och lägga mig runt 12-halv 1.
,
När jag klivit upp fick jag sitta och vänta tills pappa vakna och då hjälpte han mig att fixa klart grejerna så att jag kunde fixa med tvättningen av moppen. En och en halv timme senare va jag klar och då va jag med Sofia som ni såg här i tidigare inlägg. Vi satt först hemma hos henne vid datorn och sen va vi hos moi. Hos mig satt vi och ritade. Jag skulle hjälpa henne med skuggor på en häst, men hon typ ritade ett streck, sen la hon sig och sov. Haha, närå. Men hon typ blev ganska uttråkad fort. x) Hennes blev faktiskt jätte fin, men jag vet inte om jag får lägga upp den så jag riskerar inte nån bjudbild på hennes blogg sen. ;) Hehe.
,
När hon skulle hem satt jag och kollade på en film som hon rekomenderat, "Tusen gånger starkare" på youtube. Den va faktiskt bra. Den handlar om en jätte stor klass där killarna tar jätte stor plats och tjejerna är jätte blyga och lärarna gör inget mot det. Och så en dag kommer en ny tjej till klassen som hjälper tjejerna stå på sig men lärarna blir skit arga på tjejerna bara för att dem börjar stå på sig och käftar emot lärarna. Och så blir det massa händelser däremellan och blablabla. Ja, ni får se den själv. :)
,
Jag och moppen idag. :)

Jackan (Alexandra)

Här är jackan jag snacka om.
Om jag inte minns fel så har typ 5 andra tjejer i klassen en sån också, men de va halva priset så jag va tvungen att ha den då.. xD Tack mammsi! <3

Soffe och jaaaaag (Alexandra)

Tjoo!
Sitter här med Soffeproppen. BJUDER på lite fina bilder från webcamen.. ;)

Dont tell anyone... *ani*

Nu: MATTE ! :D
Oredigerad pic.
/ani

SO - UpPsAtTs (IsAbElL)

Snygg man är då xD
HAHAha
Men iallafall har inte gjort så specellt mycket idag, ska igentligen plugga men jag orkar inte, ska ju skicka in min So uppsatts senast idag, men jag orkar inte och jag har över 6 punkter kvar -.-'''
Duktigt!
MEn ska väl försöka jobba lite nu, elr få allt klart!
O i kväll kommer lite bilder också som jag tog i helgen.
Men hare bra så ses vi ses! :D
//Issa

Put youre number two if you did it on em. *ANi*

-nicki

HEJ OCH GODMORGON STALKERS.
Vaknade däremot typ klockan 10 och läste ca 60 sidor i "brev vännen". Från sida 206 till 268. Så jävla spännande!! Bara några få sista sidor kvar, och då avgörs allting. Så jag sparade det bästa till ikväll! :)

Happ, idag är det söndag då... Helgen är shluut.
Men positiva är att vi har prao, och sedan har vi påsklov! :D
Jag är nog den enda i våran klass som kommer att praoa på två olika ställen. Haha!
Ska praoa på både en frisörsalong OCH media-linjen (gymnasium).
Nästa gång ska jag checka ifall något sjukhus accar att jag praoar hos dom ! :)

Och igår såg jag världens sjukaste grej på paows blogg. (läste hennes AS gamla inlägg, och fastnade på en av dom)...
Måste kolla upp det där! :O

HAR TAGIT AS MÅNGA PIC'S, MEN GÅR INTE ATT LADDA UPP PÅ DENNA DATOR= LITE MINNE.

/ani

The pink panter 2. (ani)

Hej läsare!
Har varit på donalds och ICA.  Har inte gjort så jääätte mycket idag.
Ska titta på the pink panter 2 med mmmmmamma och syyyyyrrran.
Inget annat att tillägga, och hoppas att ni haft & har en trevlig lördag! :D

/ani

Aww (Alexandra)

Haha! Fett sött! Det är nån som orkat klippt ihop och grejat med röster från typ as många youtube filmer på djur.

10 sanningar om mig (Alexandra)

* När jag sitter på stolar sitter jag alltid bredbent.. Haha xD
* Älskar mina vänner och familj väldigt mycket.
* Jag älskar jordnötsringar.
* Jag tittar sällan på film och ännu mindre på bio.
* Jag hatar vintern.
* När jag blir äldre vill jag jobba som veterinär.
* Jag ÄLSKAR dem där godisarna med chokladöverdrag och nån form av pärlsocker på.
* Jag ska ta moppekort nästa månad, tjihoo!
* Jag pluggar 2 dagar innan ett prov, alltid.
* Nu ska jag börja med SO´n. (Ojojoj, vilken fet lögn..)

"The angels can wait for a moment" (Alexandra)

Hello readers!
Blev inte så mycket av att skriva in grejsimojs på SO´n utan jag, mamma och syrran åkte iväg och shoppa lite grejsor, komemr bilder sen. :) Köpte en vår/sommarjacka, ett par skor (som ska bytas till vita ist) och en klänning. De va väl de antar jag.
,
Fatta vilket vårväder det är eller!? På bara några dagar så har typ as mycke snö bara försvunnit. Det är ju lite smått översvämning på vissa åkrar.. xD Synd att det blåser bara, men det är ju typiskt vårväder.
Imån ska jag hitta på nåt med bästa Sofia Silfver och kanske tvätta moppen (om det inte blåser, fortfarande.) Nu ska jag försöka bli klar med SO´n nångång, hörs senare!
Haha, vi bjuder på dendär.. ;)

Egentligen är det ditt fel. *ani*

Hej, har varit i stan idag med mamma och siss. Tittade in lite på marknaden. Samma gamla skit som alla år.
Sedan var jag inne på kappahl, fick med mig en blå slags skjortliknande grej, och tre silvriga armband. Nöjd med köpet iaf :)
,
Har typ inget mer att skriva. Ska se ifall jag kan trycka in något mer i både SO och NO uppsatserna. Pussar! :D
,
/ani

Rubriker sugeeer (Alexandra)

Halloj halloj!
Värsta uppdateringen de vart igår då från Ani och Issa på kvällen.. xD Jag gjorde inget på kvällen eftersom jag satt och kolla på TV med mamma och pappa, lite myskväll bara. Brukar inte sitta hela kvällen med dem, men nu gjorde jag de. :)
,
Btw, Jag är blomman, issa är bubblan och Ani är Buttran (personlighetstest.) ;) Hahaha! Även att Ani helt plötligt blev förvandlad till Buttran när jag och issa sa att hon va Buttran. Vi fattade de så därför fick hon bli buttran, nog snackat om de. ^^,
,
Idag tänkte jag fixa klart NO´n så att min 12 sidors uppsats blir klar snart.. Haha, vilket liv jag har. Kan inte kortfatta nånting. x) Aja. Nu ska jag väl ta o logga ut, hörs senare!

I am beautiful, no matter what they say. (ani)

words, cant bring me down. No. So dont you bring me down today.
You are beautiful, no matter what they say.
words cant bring you down, nonono. So dont they bring you down today.
,
,
Kul att mitt tandkött blivit uppvullet och det typ rann blod igår från det. Kanske vore bäst ifall man kontaktade tandläkaren..? Ja, det är nog bäst det.
.
TÄNKER ALDRIG NÅGONSIN MER KÄKA ÄPPLE. JÄVLA BAJS! -.-
_____________________________________________________________
Annars är jag väldigt lycklig psykiskt. Fyfan vad lycklig jag är. Bortsätt från att jag typ inte kommer att träffa pappa på minst varannan helg.
Men annars är jag ju så jävla lycklig.
Jag har världens bästa vänner som jag alltid har på min sida (förutom när det t.ex. gäller om vem som är vem i powerpuffpinglor-gänget. AHAHAH)
Jag har världens bästa familj.
,
Och dom sista månaderna ska endast spenderas på pluggande OCH ta upp kontakten med folk!
randompic.
/ani

Vilket svårt mattekapitel !!

Vaknade runt typ kl 10, och sedan har jag läst tills nu. Boken är ju hur bra som helst!! :O
Läste från sida 179 - 206. Boken heter "brev vännen"
Aja, räknade även lite matte igår, på det nya kapitlet. DET ÄR JU HUR SVÅRT SOM HELST!! Kapitlet heter "små och stora tal". JÄVLAR vad svårt det var! Om man missar EN ENDASTE 0-a, så förstörs hela räkningen! -.-
ett svar kan typ bli 200000000 till exempel. Det finns större!
Har gjort en sida, och jag hoppade över typ 2 tal! :O

Kvällstankar, 9-an, noppa ögonbryn och sminkning. (ani)

Jag har inte riktigt smält in, att när jag fyller år, i år, så kommer jag att gå i 9-an... fatta? 9-an!
Det är som om det vore igår jag sa att "jag lääängtar tills jag blir 15 år gammaaall!! :D".
Det var lite som att jag överreagerade över det hela. Vissa kanske fortfarande kommer ihåg att jag tjatade om det, och vissa fick inte reda på varför. Och här kommer skälen:

* Noppa ögonbrynen.
* Få sminka mig.

AAHAHAHAHA, ja, som ni kanske märkt så har jag börjat med båda "lite" tidigare. Noppade ögonbrynen i typ 5-an tror jag, och sedan typ "finslipade" i 6-an. Dock kunde jag ingenting då, så jag klippte med en sax för att det gjorde ont, och för att jag DÅ tyckte att det såg fint ut. (HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAH, ojojoj, småbarn..)
Däremot märkte inte mamma det förän typ i mitten av 6-an, då hon envisades om att ta mig till någon som kan fixa dom bättre. Men nejdå, jag envisades. Men jag är rätt så nöjd med min "form" av ögonbryn som jag har nu! ;)

Sminka gjorde jag typ i slutet av 6-an. I slutet av 7-an sket jag i sminket fullt ut, och hade inte ens mascara. Fast grejen var ju den att jag såg helt sjuk ut varje dag, och ingen sa något. Hahahahah x)

Nej, nu ska jag duscha!

/ani

Fy f** vilken dålig statestik idag!(ani)

Jämför idag med igår, alltså... DÅLIGT, är ordet! Nej, nu ska jag värma min pizza och dricka ett glas påskmust och se vad 4-an har att bjuda på ikväll.

Ja.. så otroligt utjatad bild, men jag är så jävla nöjd och stolt över att både vara "modellen" och fotografen!
Med andra ord: JÄVLIGT STOLT ÖVER BILDEN ! :D

/ani

Friday, friday... *ani*

got to get down on friday, everybody is looking forward to the weekend.
Friiiday, friiiday, gotta get down on friiday, everybody is looking forward to the weekend.
Party, and party and YEAH!
Party, and party adn YEAH!
Fun, fun, fun, fun...
Everybody is looking forward to the weekend.

/aaaaani

Don´t you let me go, let me go; tonight? (Alexandra)


Tre - Den farliga kyssen (Alexandra)

Hallo
Idag fick jag ett sms från bibloteket att boken som jag hade "bokat" var klar för hämtning så jag va och hämta den idag och läste ut den på samma dag också. x) Guud va TRE böckerna är spännande! :P Dem blir ju mer och mer spännande för varje bok. (Har bara läst 2 än så länge) men ändå. ^^ Nu har jag bara ca 9 böcker kvar. :) Kommer förmodligen tröttna på dem snart men än så länge är dem spännande. Värsta spännande boken slutade: "Meddelandet var kort, bara en rad och ett namn under. Det stod: Jag vet vem du är B-E-N-E-D-I-S-T-E." Spännande spännande. ;)

Otursdagen!!.. Men det är fortfarande fredag, så det gör inget! (ani)

Matteprovet gick... helt okej. A-delen hoppas jag ha alla rätt på, men på B-delen... ja, några fel iaf. Hoppas på ett G+/VG denna gång.

Annars på morgon käkade jag iskallt äpple med kokhett té... fyfarao vilken äcklig kombination!
Och té't vart...lite FÖR varmt, så jag har värra bränskadan på tungan nu :( Och sedan fick jag en äppelbit mellan tänderna så jag började blöda, men det vägrade att lossna, så jag fick inte loss det förän jag varit 1 och en halvtimma i skolan..
Sedan så har jag kännt av pollen hela dagen idag. OCH, på idrotten fick jag en hand i ögat. kul.

Hahahahha, otur, otur och mera otur... MEN, nu till det roliga:
* Vi fick tacos på skolan.
* Jag var (eller försökte att vara) jätte aktiv på idrotten, och tog bollen från det andra laget *handboll*.
* MATTEPROVET GICK BRA!
* Jag dricker pepsi och ska snart åka och köpa pizza.
* MIN CYKEL ÄR LÄMNAD PÅ LAGNING FÖR VÄXEEEEELLNNN !! :D

Denna pizza ska jag köpa idag, igen! :D :

/ani


Brist på fantasi? (ani)

Min diss i dag går faktiskt till både folk som betér sig som härmapor, och människor som lägger sig i när man pratar med någon annan.
,
,
Har iaf pluggat till matte provet som jag ska ha imorgon. Var nästan på väg att glömma matteboken på skolan, skönt att jag inte gjorde det säger jag bara! Hahaha.
Och nu ska jag skriva lite mer på SO:n, har typ skrivit ca 3200 ord, och mer ska det bli ;)
Ibland får man ta och bjuda på sig själv här på bloggen.. x)
/ani

- Du är tjockare än du brukar. - Du luktar gorilla! (Alexandra)

HAHA! Alla fattar vad jag och Julia snackar om, eller hur? ;)

Video :) (Isabell)

Hallå! :D
Red Lilly idag på hoppningen, det gick jätte bra faktiskt! :)
O mamma var där o filma!
Så de kommer nog upp en video på min ridning lite senare i veckan :)
Men nu tänkte jag visa er en video sen igår när Alexandra hoppa ! :D
Film: Isabell
//Issa

Saknar min "Oh My God" t-shirt!

Nej, nu ska jag ta och plocka fram alla mina sommar t-shirts. ÄLSKAR nannas outfit som hon hade idag. Den var enkel men samtidigt SJUKT snygg. Och den ljusgula färgen passade min lilla powerpuffpingla. :)


..... Men är det inte så? Vi är ju typ "power puff pinglorna"!! :O


Kan ni se vem som är vem? ;)

Amen, nu ska jag dra och packa (som sagt) upp alla sommar plagg... känns lite tråkigt då vädret inte är så bra just nu.. :(

/ani


Whackie (Alexandra)


Dagens outfit (Alexandra)

(Nej jag är inte kolsvart under ögonen, redigeringen blev lite konstig..)

Mirror mirror.. (Alexandra)

Vackra Linus.. <3

Köp aldrig någonsin en cykel från Ica!! (ani)

Kom till skolan MED cykel. Från skolan - UTAN cykel. Cp cykeln hade fått punktering så jag lämnade in den på byggarn. Den vart nyss klar, så jag var och hämtade den. TYDLIGEN hade inte bara SLANGEN punkterats (som kostar 160 kr) utan ÄVEN däcket!! (som kostar runt 300-400 kr!)
Och inte bara det, min växel hade hakat upp, så det gick bara att ha på 4-de växeln av 7. Men när jag kom tillbaka så fick mina pedaler dampryck, och helt plötsligt fastnade på FÖRSTA VÄXELN AV SJU FUCKING VÄXLAAAARRRRRRRR!!!

Aja, så går det när man köper något från ICA. jävla idiot cykel.

/ani


4real. (Ani)

Hej alla läsare. Här sitter jag på skolan, slutade för typ en halvtimma sedan, men vad gör man inte för lite extra engelska? :D As kul! :)
Är här med isabell & almedina. Så ensam är jag inte! ;)
VÄRLDENS godaste pizza på bilden! :O
/ani

Bilder från hoppningen (Alexandra)

Nu har Issa skickat bilderna och filmerna ! :)
Fotograf: Isabell
Tror jag ska lägga upp film på youtube, men de hinner jag inte nu för vi ska ha lektion om typ 4 minuter, de får ni se seeeen.. ;)

Maybe i can feel my self giving up.

Sitter i skolan, har gjort klart min SO uppsats till 110% och min svenska också för den delen. Skulle ju kunna ha kört på min NO...men fyfarao vad tråkigt det är ! :(
//Anibanani

Nyser ju som bara den! (ani)

Lite underligt tycker jag...
Ja... vad gör jag vid datorn vid denna tidpunkt? Jag borde ju ligga i sängen och typ läsa egentligen. Men nejdå, jag fick vara uppe lite mer för mamma, bara för att jag plugg(ar)... Eller pluggar jag verkligen? ;)
HAHAHA, nejdå. Men jag har fyllt i lite på SO, och jag lade märke till att jag hade gjort två versioner av mitt svenska dokument (har egentligen INGET minne av att jag gjort det), men på det dokumentet var det runt 1060 ord, och BRA länkar, så den skickade jag iväg istället.
,
Nemen nu ska jag gå och lägga mig. Känner mig trött, godnatt läsare :)
,
HELT oredigerad bild. Ibland ÄLSKAR jag all fantasi jag har. :)
P.S. isabell & alexandra tycker att jag har stora ögon!! Ska man ta det som en konplimang? x)
/ani

Nannas o julias ridning (Isabell)

Har varit o knäpp kort på Nannas och Julias ridning för en stund sedan, fast jag skickar bilderna till er sen för jag ska sova nu! xD Och ha inte så stora förväntningarna, bilderna vart inte så speciellt bra denna gång xP
Men aja. 
God natt ! :)
//Issa

Ridningen gick jätte bra! (Alexandra)

Ridningen gick jätte bra! :D
Jag var nästan helt säker på att jag antingen skulle ramla av eller att han skulle stanna framför hindret och jag skulle istta kvar, men inget av de hända. :) Han stannde inte ens1 ;o Riktigt nöjd med dagens lektion faktiskt. Isabell ska skicka över bilderna och filmerna till mig imån så då lägger jag eller hon upp dem. Kanske nån film också. ;)
,
Nu ska jag gå och lägga mig snart. Imårn ska jag kanske tvätta moppen och åka iväg med mamma och Victoria till ett ställe.. Godnatt!

"Love you until the day after forever.." (Alexandra)


Våren är här!! (ani)

Ute och fotade nyss, fick faktiskt syn på ÅRETS FÖRSTA BLOMMOR (på jord)!! :D
Blev faktiskt nöjd med nästan alla bilderna! Här får ni en sneek peak:
/ani

Ska äta nu ! (Isabell)

HAr nu städat HELA mitt rum!
De tog en timme och 40 min :O Riktigt skitigt var de men nu är de super rent! :)
Ska nu äta på mindre än 20 min så att jag hinner till stallet så att jag kan fota Nanna o julia när dom hoppar!
Önska mig lycka till ! xD HAHA
Brukar inte vara så snabb på att äta ;P
Men nu ska jag inte slösa på tiden, de kommer bilder sen hare bra ! :D
.
//issa

I need a doctor to bring me back to life (Alexandra)

Vad tråkigt jag har. -.-
Har inget att göraa... Okej, egentligen kan jag ju ta och sätta igång med SO´n som ska vara klar och inlämnad på söndag, men det räknas inte. x) Har lust att gå ut och tvätta moppen så att jag kan vaxa den sen, men jag lär ha hjälp av pappa med att få upp den och så. Och förresten kan jag inte åka på den än eftersom jag inte tagit kortet och jag är inte 15 år än, men snart så. :D I juli kommer jag kunna åka (om jag klarar provet.) Längtaaaar!
,
Hade tänkt sagt dehär igår, säger vi. Jag skrev det i vår förra blogg men för er nya läsare så kanske dedt är lite svårt att fatta när Ani och Isabell säger "nanna" hela tiden. Det är liksom jag som är Nanna, mitt smeknamn alltså. Inte alla orkar säga A-L-E-X-A-N-D-R-A Vaje gång dem nämner mig, så då är det bara enklare att bara säga Nanna eller Alex. "Nanna" kommer ifrån sedan miin syster va liten och hon inte kunde säga Alxenadra så hon sa istället nåt i stil med "Alenannannanna", och då fick det bli Nanna. Typ alla kallar mig nanna (som känner mig alltså.) De enda som kallar mig Alex är väl pappa, farmor och typ 2 i klassen (inte ani och Isabell.) Kul att veta.
,
Nu ska jag skaffa mig ett liv och inte bara sitta framför datorn hela tiden. Hörs senare ikväll! :)
PS: Issa, skriv nåt!

Jaaaaaa! (ah ni)

JA, JA, JA, JAAAAAA!!!!! :D
Jag ska inte göra det!! :D
_____________________________

Hej, förrästen x)
Hade tänkt att gå till apoteket för att köpa salva för foten (hård hud).
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Men bara därför är mamma och tränar (gym) så då får väl jag cykla ner dit ensam och övergiven :(

Har typ inget att skriva.. men ha det bra, alla läsare ! :)


/abu ani

Whacker (Alexandra)

Tjaa.
Shiet va fint väder det är ute! Det är 20 grader här hemma! :D I solen i alla fall. Nu är det vår kan man säga, men jag vill ha sommar. x) Kan man inte bara hoppa äver våren och gå direkt på somarn?
,
Tänkte skriva tidigare idag men det var nå uppdateringsgrej på blogg.se så jag vet inte riktigt vad dem gjorde då. Så jag hann inte skriva nåt då alltså.
,
Ikväll ska jag rida Whacker igen, hoppning blir det idag. Får en känsla av att jag kommer ramla av för att han stannar, men jag får väl hoppas på att han inte stannar framför hindret, igen.. ;) Men det ska nog gå bra. Issa komemr och fotar också, så det blir bilder sen också. Så kanske issa uppdaterar för första gången på 3 dagar idag, eller vad tror ni? ^^

I love you. (ani)

Fin kanin jag gjorde av lera, lr hur? :)
/ani

xoxo (Alexandra)



In my dream, children sing a song of love for every boy and girl (Alexandra)

Kommer ni ihåg Declan Galbraiht? :) Eller vare bara jag som lyssnade på honom hela dagarna som yngre. Han är faktiskt ganska bra, brukar inte lyssna på honom nu förtiden, men hittade denna låt från han när han va typ 11 år då han skrev en helt egen låt om svälten och allt i världen. Nu är han säkert typ 17 kanske. ;)
Tell me Why..

För jag sa "hej, sofia, hej här kommer jag!" för jag kommer till Italien idag.

HAHHAHAHA, åh, vilken gammal låt! (lilla melodifestivalen).
Varje gång någon nämner sofia namnet (speciellt sofiiasilfveer.devote.se) så rullar den dära låten igång i mitt huvud. Hahahah!
,
Nog skrattat. Jag mår faktiskt inte något bra alls! HELA DENNA DAG HAR BARA VARIT SKIT, SERIÖST.
,
När jag kom hem fick jag reda på en sjuk grej. Jag vart så otroligt omskakad, så jag psykgrät. Jag kunde knappt andas. Ni vet när bäbisar blir RIKTIGT ledsna och ba "wä, *andas, andas* wä *andas andas*" istället för "WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ *andas*, WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ *andas", ja ni fattar nog.
,
Så hemskt.. jag vill inte!! Jag fattar inte... Hur kan dom göra så här mot oss?! Dom ser ju hur mycket han har slitit, hur jävla mycket han har gett upp, och ändå så gör dom så här?! Har dom inga känslor?
Tumblr_lj6r7upyhj1qifbjwo1_500_large
/ani

"Klar" med SO´n (Alexandra)

Så, nu har jag skrivit lite på SO´n. Va meningen att jag skulle skriva typ minst 3 långa texter om 3 punkter, men riktigt så blev det ju inte direkt. Hehe. Jag satte mig och läste religionsboken isället så att jag kanske fattar nånting av vad jag läser om. x) Jag håller på om judendomen och det är en massa man ska skriva men ändå inte de man letar efter. Okej, dedär blev krångligt. Men det finns as mycket att skriva men vi ska skriva efter punkter och då hittar man aldrig de man letar efter. Som nyss då jag letade efter "Efter döden" men då fanns ju inte de såklart. Har SO imån tror jag så jag får väl fråga Ulrika (SO läraren) dårå.
,
Nu ska jag .. Ehm.. Hmm... Venne. Typ kura in mig i en filt och kolla på tv. Det är askallt här! Det är typ 18-19 grader bara.. :s

SO (Alexandra)

Är hemma nu och tänkte fixa lite med SO´n, är bara på punkt 9 och det finns 16 ounkter man ska skriva om.. ;o Men den ska vara inlämnad på Söndag senast, sen är det praovecka och efter de äre lov. :)
,
Sitter här och undrar om jag verkigen ska käka kolor (som jag gör nu).. Jag har ju en tandställning som kanske åker av.. xD Asså inte räls eller nåt, de är en sak TILL en nattandställning som sitter på 2 tänder, undra om dem åker av om jag käkar kola? Hmm.. Äh, vem bryr sig. Okej, jag bryr mig, vill helst inte limma fast sånna där saker igen, limmet smakade skit! Usch. Fast jag orkar inte bry mig ändå.
,
Nu ska vi se om jag kan få nån SO gjord, hörs senare!

Tillbaka till skolan (Alexandra)

Hejhej!
Har kommit till skolan nu efter idrotten, skulle egentligen få skjuts av Issa på cykeln men hon och Ani dissade såklart mig och Emelie så vi fick gå själva, inte för att de gjorde så mycket. Ss skönt väder. :)
Oj, nu börjar lektionen, hörs sen! :)

Se how much i care. (ani)

Lämnade nyss in 750 kr till våran handledare (kakorna), hon vart typ as chockad! Hahahaha!
Måste faktiskt medge att jag är jätte duktig på att sälja saker. Jag körde på min "fake ljusa" röst, för att låta "gullig", och 75% av alla jag köpte sa ja! :D
Im pro, you know. ;)
,
Sitter här med issa, vi hade nyss idrott och cyklade dit och ifrån. Nanna & mli cyklade däremot inte, så dom har inte kommit än.. Gissar på att nanna kommer att igga oss resten av dagen. Det är typiskt hon. Men jag säger bara "DET VAR ISSAS IDÉ! :O " hahahahahahahah, för jag är ju jätte snäll :)
Aa, men nu typ drogar jag nicki minaj. Hoppas ni (= de flesta) har en bra fortsatt dag! :D
/ani

Underlig krabat i skon?!

Hej alla läsare.
Jag frågade ju mig själv "KAN DAGEN BLI BÄTTRE?! :D" något inlägg under. och ja, det kan den! Efter att jag kom hem, så kom pappa även hem samtidigt.. med en vaddå..? JO, BEN & JERRY GLASS!!!! Kan ni tänka er MIN pappa köpa en "dyr" glass, frivilligt?!  :O
Det kanske är något i eran vardag att ni får typ en stor ben & jerry, men inte hos mig inte! Det är super ovanligt att jag köper en sådan, för mamma brukar alltid säga "KÖP TVÅ STORA BURKAR GLASS SÅ KOMMER DET ATT KOSTA LIKA MYCKET SOM EN STOR BEN & JERRY!" hahaha! Men jaja, nog om det!
,
Gissa vad som kröp ut ur mina SKOR (nya björn borg) efter cykelturen med issa & nanna?! JO, det såg ut som en liten myra, fast med två långa armar... lite som en krabba fast med ÄNNU längre armar där fram, och typ 10000 gånger mindre. Det var as läskigt! Självklart dödade jag den, för jag är ju jätte snäll :)
,
Såhär såg man ut när man var en liten krabat! :
/ani

Tjaa (Alexandra)

Åå va skönt väder de va ute! :D
Ni såg ju issas inlägg om vad vi gjorde. :) Åkte iväg till nån lekpark med världens häftigaste gunga, haha! Va ett tag sen jag hade så kul, garva ihjäl oss. xD
,
Duschade nyss, så min nya frilla blev fett konstig.. x) De va ju tråkigt. Imån är det idrott (badminton), No och lite andra ämen. kan inte alla. Slutar i alla fall runt 15:00.
,
Hörde ni att Ani sålt alla sina kak-burkar? ;o Jag har 5 kvar som ingen vill ha. hehe. Men de dåliga är att en annan skola i närheten av där jag bor är också ut och säljer kakor nu.. -.- Aja.
Farväl långt hår..

Varit ute i de härliga vädret! (Isabell)

Har nu varit ute i 1 timme o 40 minuter! Härligt :D
JAg cykla o möte upp Alexandra sen cyklade vi till stan o hämta upp Ani, prata o cykla runt på stan sen stack vi till en lekpark o lekte o hade jätte kul! xD HAHA
Sen lära vi åka för att Alexandra skulle äta ;P
Japp, kulkul! :D
Ska duscha nu men vi ses ! :D
Random bild ;P
//Issa

Sålde klart alla mina kakor på en och en halv timma! - ani

RUBRIKEN SÄGER ALLT! :D
Är man pro? Sålde 15 st kakburkar 50 kr st på bara en och en halvtimma. Totalsumman vart 750 kr, och jag köpte "Kajsas Kafékakor" som doftar LJUVLIGT, och som jag ska leva på idag! Så jävla glad och stolt över mig själv. :)
,
Blev även klar med min svenska uppsats - ätstörningar. Det blev typ 929 ord samanlagt. Inte så mycket, men who cares. Man skulle MINST skriva ca 500 ord, så det är rätt så chill :)
,
På vägen hem fick jag även med mig ett vitt linne som min mamma bjöd på. Sedan fick pappa ett samtal.. KAN DAGEN BLI ÄNNU BÄTTRE?! :D
/ani

Sålde en burk x) (isabell)

Har nu varit till 10 hus, fick en kolaburk såld x)
Får väl gå ut igen när dom flesta har kommit hem, elr dom tio husen som jag gick var de folk hemma men dom var antingen snåla, elr så öppna dom inte dörren -.-''
Elr ville dom inte ha x)
Aja ska göra lite engelska nu, ses! :D
mumS! :D 
//Issa

I should do it, but.. (Alexandra)

Nu har vi fått hem kakorna (och kolorna som också tydligen skulle med, tjoho!) och jag borde gå ut och sälja nu.. Men orka.. x) Hahah! Ni vet ju hur det är med mig, jag orkar ingenting.. ^^ I should do it, but... Äh! Jag gör det! (Hallelujah sång..) Hheeh. Eller folk kanske inte kommit hem från jobben ännu?? Undanflykter! Haha, typ så går det till när jag grälar med mig själv.. Händer ganska ofta. En halva vill göra något medan den andra halvan har en massa ursäkter till när något ska göras. Hahah!
Aja, får väl göra det nu då eftersom jag lyssnar på halvan nr 2..
Hörs!
Koolaaa....

Klippt mig (Alexandra)

Hemma från frissan nu.
Gue va kort de blev. xD Hon ba fråga typ 1000 gånger - "Lite kortare eller blir det bra?" Och jag svarade 999 att de skulle vara kortare, och tillslut blev de som de blev. :P Blev rätt nöjd faktiskt. Det behövdes ju verkligen kan man säga, mitt hår va hur slitet som helst. Till somarn blir det ljusa slingor också. :)
Här är en före och efter bild idag:
Före.
Efter:
Hiss eller diss? ;)

Oooh, godmother, youre so crazy!!.. bitch.

- nicki
,
Sitter och typ lyssnar på en massa musik. bredvid mig några bord bort sitter max och mattias och kollar på någon wierd film. Nanna drog nyss för hon skulle snacka med någon från kappahl - prao. Ja... Issa är hos en läkare, så hon är inte här. Så här sitter jag alldeles ensam och övergiven.... FYFASIKEN vad sugen jag vart på pastasallad med god sås.. hahah!
Ah, men nu kom nanna, så nu ska vi dampa. Hejsvejs!
/ani

Sitter på svenska lektion (Alexandra)

Tjaa!
Sitter på lektion nu och skriver uppsats på svenskan, går väl inte så bra.. xD Jag vet inte vad jag ska skriva.. Har kanske gjort 5 rader sen imorse.. Hehe, bra. Ani sitter nu och flätar mitt utslitna hår som äntligen ska klippas bort idag efter skolan då mormor komer och hämtar mig klockan 14:30 så jag missar tre kvart från lektionen. Sån otur.. ;o Närå. Men nu ska jag vara duktig och fortsätta skriva, hörs mer sen med bild på håret! :)
Jag o Ani.

Omg everybody wanna read my blog. (ani)

AHAHHA, har fastnat på någon random låt om någon tjej som låtsas vara kissie och sjunger om sin blogg. HAHA.

Jaja. godmorgon alla läsare.
Hoppas ni sovit gott! Själv har jag typ "sovit" hela natten. Kändes som att jag låg vaken fast jag bara blundade och drömde.... en konstig känsla, med andra ord!

Ja.. i alla fall så är dagens outfit: Vita pärlarmband, vit halva av någon rund skit, min nya kofta, vitt slitet linne som(ska köpa nytt), och mörkblåa "jeggings."

Min kofta har typ ett siksackigt mönster i mitten vid knapparna och det är lite spetsaktigt. Det syns däremot inte på bilden, men det är sjukt läckert enligt mig! :)


/ani

HEJ! :) (Isabell)

Visste att Alexandra skulle tycka om boken x)
Har även läst ett par av "tre" serien fast jag tröttna, men ska börja läsa den igen när jag orkar x), själv är jag på nionde boken.
.
Men jag har inte så mycket att säga, ska gå o borsta tänderna nu, så vi ses i mån ! :D
O jag tänkte bjuda på en riktigt cool bild jag tog idag ;P
Foto: ISabell
C: Isalna
//Issa

sipi

sirap är gult.. men ändå guldfärgat..

HAHAH, jag har typ överdrivet tråkigt. vet inte vad jag ska göra, och detta är ett riktigt onödigt inlägg.

/ani


Tre - Ett hål i själen (Alexandra)

Halloj halloj!
Asså guuud va spännande TRE böckerna är! :D okej, jag har bara läst en bok hittils men man blir liksom beroende av dem och nu ba måste jag låna andra boken imån, ska övertala mamma att vi gör de efter att jag klippt mig. :)
,
Har inte sådär överdrivet mycket att säga nu.. "/ Planerna för imån är i alla fall att åka och klippa mig imån och sälja kakor till skolresa (som säkert kommer bli av..?) Sen ska jag aknske göra SO´n eftersom jag inte orkade gå upp och hämta mina SO böcker på mitt rum.. xD Så det vart inge SO idag. Får se om det blir imån.
Hörs!

Det finns två sorters människor.

En av dom är dom som förändras.
Och den andra är dom som inte förändras, utan du bara lär känna bättre.
-ani

I better find your love and i better find your heart. (Ani)

ÄÄÄÄNNNTTTLLIIIGGEEEN klar med min SO!!!!! Ska bara skriva lite mer på sammanfattningen och sådant, sedan ska jag göra den dära "det där ligger på sida k29847982374897" sidan, men annars är grunderna klar!
FYFAN vilken tid det tog. Skrev ca 2 575 ord. Mitt mål är uppnått dårå! Och plus att jag inte RIIIKTIGT är klar :)
Skrev hela 598 ord på endast diskution!
,
Jaja.. vad finns det att säga? Tog nyss en dusch. Inte så smart tänkt kan man säga, skulle ju duscha ikväll efter ansiktsmasken/hårinpackningen. Så det blir att skippa det då. Kan väl köra på ansiktsmask, men hårinpackningen sparar jag då till nästa vecka.
,
STÅR och chattar med nanna, skriver på israel dokumentet det dära sista. Ser faktiskt lite komiskt ut, och jag har koplat in mina fula högtalare också. AHAHAHHA, köpt år 1901 ser det ut som. De är alldeles utslitna, MEN DE FUNKAR IAF! :D
,
Idag la jag märke till hur ooooootroligt trångt vi bor! Och ändå så fortsätter vi att köpa prylar o.s.v... -.-'
Ska övertala min pappa att få ett eget rum. ett STOOORT rum :D
,
Kanske borde rengöra min kameras lins, känner jag. OCH ALLA MÅSTE MEDGE ATT HELLOKITTYN SOM HÄNGER DÄR ÄR LITE AWESOME.
/ANI

<(^.^)> (Alexandra)

En söt liten ekorre som sitter och käkar på vårt fågelhus. <(^.^)>
Riktigt dåliga bilder, men det regnar ute (Tjoho!) och är lite disigt, men de får ni leva men. ;)

Sovit hos Isabell, bilder (Alexandra)

Sorry för den dåliga uppdateringn.. Jag har sovit hos issa och där har ju jag ingen internet så det blev inge "solo" inlägg från min sida, istället skrev vi ett gemensamt om "territory" filmen. Den va ganska bra faktiskt. Brukar inte tycka om sånnadär filmer, men den va helt okej.
,
Vad har jag och Issa gjort då, typ mycket. x)
Först (igår) spelade vi ett sällskapsspel med hennes tvilling Jolleman (Joel) som heter "Risk", haha! Fett awesome spel. ;) Man skulle liksom ta över hela världen med små tennsoldater typ fast dem va gjorda av plast, så då vart de inga tennsoldater. Men ändå. Man skulle liksom ha en färg och så fick man typ anfalla nån annan land och typ slå tärningar ocg den som fick högst vann över en gubbe och så fortsatte man. Kan ju ta och tillägga att det dröjde 4 timmar innan Joel vann, jag kom tvåa och Issa trea. ^^ Har inte spelat ett sällskapsspel i 4 timmar förut tror jag, inte ens monopol. Hehe..
Ja, sen va vi inne på datorn och sen åkte vi hem till mig o packa och gick sedan ut och fotade. Sen åkte vi hem till henne och fortsatte fota där på ett annat spel vi körde och lite kortspel och sånt, sen kolla på vi Territory och sen satt vi vid Sims till 02:30 ungefär, då gick vi och la oss.
,
Vi vaknade typ vid 10 och fortsatte vid sims sen åkte jag hem eftersom jag skulle äta och fixa SO´n och hon skulle göra engelskan och SO. Yepp. Så egentligen borde jag börja med SO´n, men jag orkar inte.. Men de är as mycke kvar så jag lär väl ändå då..
,
Här är lite bilder från gårdagen:
Hehe, lite suddig här över.. :s
Min kameraväska som jag kom på att jag inte visat. :) Har en närmare bild, men det är lite problem att ladda in vissa bilder (därebland den) eftersom dem är för stora.
Issas kamera. Nikon D3100
Haha, datanördarna. ;)

Plugga religion!

Vad dåliga tjejerna är på att uppdatera!! :O
Fast det är ju inte så konstigt.. dom kanske sover fortfarande? xD
,
Aja, hade tänkt att plugga religion nu - islam.
Vet inte om jag ska skriva om omskärelsen? Vad pinsamt... när man har sagt A så måste man säga B. Med andra ord:
Har man nämt "omskärelse" så måste man även berätta vad det är... NÄÄÄ, jag skippar det tror jag.. haha!
,
Ja, so, ni kanske ser, så ska jag skriva om själva religionen i en uppsats. Är nästan klar, har bara två punkter kvar, men jag ska försöka att fylla i så att jag har minst 2 000 - 2 500 ord.
,
ORDEIGERAD BILD, och min mun ser lite.. fail ut.
/ani

Godmorgon... fast jag vaknade för 2 tim sedan. (ani)

Igår åt jag VÄÄÄÄÄRRRLLLDEEENNNSSS GODASTE PIZZA! Jag har ALDRIG ätit något så gott som den där var!
Tror det var grandioza... heter smaken så, eller är det ett märke? Hahahaha.
,
Men ja, igår hade jag svårt att sova, vet inte riktigt varför. Jag var typ uppe till klockan 1 !!!!!!! Det brukar nästan aldrig hända.
,
FATTA ATT JAG TYP SOMNADE KLOCKAN 4 PÅ JULLOVET VARJE KVÄLL OCH VAKNADE 13:00 VARJE
MORGON?! Det kallar jag att man inte har något liv.
,
Men i alla fall. Idag finns det exakt INGENTING att göra. Ska väl sitta här hemma och köra på spa som jag gör varje söndag.
På tal om söndag, herre gud vad helgen gått fort! Det är nästan sjukt! :O
,
Älllsskkaar det balsam man får med när man färgat hår. Fick min mammas ! :D
/ani

Beställa? (ani)

Klicka för förstoring
89 kr från tvspelsweb.se
,
Synd att jag borde ha beställt de innan april, för då skulle man ha fått 20% rea på den. Men jaja. Livet är orättvist ibland. Och man vill ju trotts allt inte få sin kamera blöt när man är ute och fotar! :D
/ani

Territory (Isabell o Alexandra)

HEj!
.
JAg o Alexandra sitter å gör något, elr spelar sims, jag ska starta de snart ;P
Idag har vi varit ute/inne o fotat, kolla på en jätte bra krokodil film på 6:an (Territory),  och spelat spel fast vi tog mest kort på spelet x).
O hon ska sova här i natt kul kul ! :D
MEn nu pallar jag inte skriva mer ska spela sims! :)
Men ha de så bra så ses vi imån!
.
//Issa o Alexandra

Svar på tal.



SVAR:: Vi trivs med våra rubriker (om det är stilen du menar). Du får väl antagligen vänta tills vi byter design, så det blir väl efter ett tag. Konstigt att alla vi tre tjejer ser vad som står jätte bra.. Det beror väl på ifall man kan läsa skrivstil också, men ja.. du förstår nog vad jag/vi menar :)

Men som sagt, så har vi inga planer på att ändra rubrikstilen. :)

/isalna - (ani skrev)

I spred my wings to start to fly. (ani)


/ani

She used to be a pearl... (ani)

HEJ människor! FÖRLÅT för världens sämsta uppdatering på bloggen!
Men ja, min ursäkt är väl att jag inte har haft tillgång till nätet då det strulade i morse, och jag har typ inte orkat sitta och softa här hemma, så jag har varit ute och fotat, vart på stan och sådant. Så nu har jag både ett färskt plagg, ett färskt smycke, och en MASSA färska bilder! Bra va? :)

Denna gång vart temat svart/vitt på bilderna. Jag vart riktigt nöjd, om jag får säga det själv!

Annars fick jag med mig:
* FOTO - tidning (bibblan)
* KAMERA & BILD - tidning (bibblan)
* KATY PERRY - teenage dream - CD (bibblan)
* Vit "vacker" kofta - Kappahl
* Gammaldags plångbok - halsband - Lindex

Just nu laddar jag in alla bilder, så i nästa inlägg blir det bildbomb! :)

JAG ÄLSKAR DENNA BILD! (tagen idag) Och hon var nyduschad ifall ni tycker att det ser lite wierd ut på vissa ställen på hennes hår.

/ani

Godnatt! (Issa)

Varför skulle vi byta blogg för!? 
Fatta vad vi förlora besökare bara för att byta från isanla till isalna -.-
Onödigt -.- -.-
.
Men nu ska jag gå o sova!
Så vi ses i mån! :D
//Issa

Ojojojoj!

Titta vad jag hittade nyss:

Jag viste att de hade konståkning där, men HUR deras lektioner var upplagda... alltså, WOW!
Har man även tillgång till privata konståkningslektioner?!?!?!?! JISSES! nu ska jag kolla på balettlektioner! :D

/ani


She were thouse jeans like me.

http://www.youtube.com/watch?v=7DwT_2QQU64&feature=related
,
Först "friday", och nu "my jeans" ??? HAHAHAHA, denna är fan ännu mer grym än "friday" !!! Btw, är det bara jag som blir lite smått irriterad på hennes mun? Är den någorlunda stor? HAHAH, jag vet inte! Men jag blir irriterad av att kolla på den.. hahaha!
,
Fin.. hon påminner mig faktiskt om någon annan! HAHAHAH, omg.

/ani

Nejdå, mina kära flihkor.

HAHHAH, nejdå människor! Det var ju självklart ett skämt! :)
Tänk er denna blogg, UTAN MIG? Nej, det går ju självklart inte! Det är ju jag som fixar designen och uppdaterar mest! Utom mig... ååh, jag ryser vid tanken... AHAHAHHAHAHAHAHHAHHAAA, nej, jag skämtade bara! :D
,
,
Men gick ni på det? Gissar på att typ ingen av er gjorde det. men jaja!
JO, jag fick nanna att tro på det! Men isabell envisas fortfarande om att det är ett skämt.. tönt -.- HaHa
APRIL, APRIIILL!!!
,
/ani

Haha, sällan (Alexandra)

Haha, typiskt när kända bloggare lägger upp värsta inläggen på 1 April och tror att någon ska gå på det. x) Det kan ju vara sant, men man kanske inte ska säga det när alla vet att det är 1 April. xD Hade hon sagt det typ igår kanske jag trott henne, men inte nu.. Gör ni?
http://micah.myshowroom.se/

Ha? (Alexandra)

Vadå?
Är det ett skämt eller inte att Ani ska sluta blogga? Själv tror jag att hon bara "skämtar" eftersom hon själv (och jag) tjatat på issa att hon inte ska sluta.. xD
Och varför säga det på 1 april om det inte var ett skämt.. Haha. Aja.

Sofia (Alexandra)

Ojojoj vad både issa och Ani uppdaterat idag. ;o Men inte lila jag. Men jag har faktiskt inte haft tid eftersom efter skolan va jag emd Sofia och vi har varit ute hela tiden och snackat och knäppt kort. Hon lärde mig lite nya finesser eller vad det heter. :P
Sen gick vi typ hem till mig och satt en stund vid datron och nyss skulle hoon iväg. Här är lite bilder från dagen:
Bilden ovan: Haha, fett läskigt att man ser mitt ansikte mitt i linsen. x)

HAHA (Isabell)

Inlägget ANi skrev nyss tror jag INTE ett dugg på!
Säkert ett April skämt, så gå inte på det xD HAHAH
ÄGD!
//Issa

I did it on'em. (ani)

Mitt sista inlägg på denna blogg. Ska skaffa mig en egen, har tröttnat på att blogga med andra!
kommer att länka till min andra blogg sedan när allt, designen och så är klart. Det blir nog mot kvällen.
Men däremot så kommer MINA inlägg vara kvar, så att folk ser att det har varit en till tjej här.

Hejdå, kära läsare. Hoppas ni följer med mig sedan! :)


/ani


Bästa låten, ever! (ani)

HAHAHAHHHHAHAHAAA !!
Jag gillar fan den här låten, seriöst!
Det är typ 1 miljoner dislikes och 170 tusen "like", jag tillhör nog dom dära 170 tusen!

Killen som kör i början är aaasss ssööööttt !! :D
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

/ani

Hipp, hipp, hurra!

eller inte.
Idrotten sög idag, fick typ inga passningar, och när jag väl fick dom så istället för att gå fram med bollen, så passade jag direk... -.-''
Vi hade handboll för er som undra.

Annars var väl skoldagen okej. De flesta satt och spelade på sina datorer under spanska lektionen, haha!
Men jag har faktiskt inte så mycket att säga.


Önskar er alla en rikigt trevlig fortsatt fredag!
P.S. min data börjar att lätt bli överhettad igen! Typ efter att jag har gjort detta inlägg, innan var det kanske -1 grad, men nu kanske den är typ +60 !

/ani

Så typiskt ! (isabell)

Tänkte fota men efter 3 kort så tog batteriet slut, så typiskt ! -.-
Så jag får väl göra något annat, typ rocka ring xD HAHA
Men vi ses !
Någon bild jag tog när jag nyss hade skaffa kameran ! :)
//Issa

Jobbar svenska (Isabell)

Gud va irriterad jag blir !
Nyss hade magonten x) försvunnit men nu kom den tillbaka, men de kanske är för att jag är hungrig för klockan är faktiskt ganska mycket.
Aja men nu har jag jobbat svenska i 25 min och jag är faktiskt ganska stolt för jag har skrivit mer än en sida! :D
Inte likt mig! xD
Brukar ta flera timmar tills jag har skrivit än sida o nu tog de bara 25 min ;P
HAha x)
JAg vet, jag är inte så speciellt bra på uppsatts skrivning x)
Men nu ska jag fortsätta med svenska så ni få ha de så bra! :D
HAHA, snygg !
//Issa

Petter - Logiskt

//Issa

De suger att vara heemma -.- (Isabell)

Hello!
.
Är hemma idag från skolan för att jag har ont i huvudet och magen, vet inte varför jag sitter vid datorn för de blir ju bara värre då men jag måste jobba Svenska!
O jag är as trött! Försökte sova men de gick inte, ska kanske lägga mig o läsa men då kommer väl huvudvärken också bli värre ;P
oh glöm inte att de är första APRIL idag ;P
JAg som ville till skolan o luras, Jag suger på att luras, HAHA x)
.
NU vart min risgrej klar! :D
Typ en påse med ris som man värmer i mikron för att ha på axlarna elr på magen :) elr jag tror de är ris i den x)
Men nu ska jag göra något annat, försöka sova igen kanske, elr läsa "Det är så logiskt alla fattar utom du"
.
Gud va varm den vart! :O
Aja, vi ses kanske senare!
.
//  Issa

RSS 2.0